سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×

افتتاح درگاه پرداخت اینترنتی اتوماسیون تغذیه

شناسه : 2993 11 دسامبر 2019 - 15:10 110 بازدید ارسال توسط :

پیرو مطالبات دانشجویان در جلسات گروهی برگزار شده با ریاست دانشکده مبنی بر درخواست ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی برای اتوماسیون تغذیه ، پس از تلاشها و پیگیریهای فراوان ریاست محترم دانشکده در جهت رفاه حال دانشجویان، اکنون این مهم حاصل شده و از این پس […]

پیرو مطالبات دانشجویان در جلسات گروهی برگزار شده با ریاست دانشکده مبنی بر درخواست ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی برای اتوماسیون تغذیه ، پس از تلاشها و پیگیریهای فراوان ریاست محترم دانشکده در جهت رفاه حال دانشجویان، اکنون این مهم حاصل شده و از این پس دانشجویان گرامی می توانند بدون نیاز به حضور فیزیکی در دانشکده و از هر شهر و نقطه ای ، صرفا با اتصال به شبکه اینترنت ، نسبت به شارژ کارت تغذیه خود تا هر مبلغ دلخواه و رزرو غذای دانشجویی در موعد دلخواه اقدام نمایند .

علاوه بر این ، موضوع دیگری هم که راجع به آن اعلام نیاز شده بود ، یعنی دسترسی به اینترنت وایرلس در محوطه عمومی دانشکده با رمز عبور و حساب مخصوص به هر دانشجو ، در دست پیگیری و فراهم نمودن زیر ساخت فنی می باشد که نتایج اقدامات آن ، متعاقبا اعلام خواهد گردید.