معرفی کتابخانه:

 
کتابخانه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای پیشینه ۴۰ ساله میباشد.این کتابخانه در دو طبقه به مساحت حدود ۷۰۰ مترمربع در منطقه شهرک غرب بنا شده است.
کتابهای مجموعه حدود ۱۰/۰۰۰ جلد کتاب فارسی و حدود ۶۰۰۰ جلد کتاب لاتین می باشد. مجلات لاتین  حدود۲۵۹ عنوان و مجلات فارسی حدود ۱۶۰ عنوان می‌باشد.مجموعه شامل  حدود ۵۵۰ عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری  وحدود ۴۸۰ عنوان طرح تحقیقاتی در رشته های تغذیه و صنایع غذایی میباشد. منابع دیجیتال کتابخانه شامل پایان نامه، اسناد وکتب الکترونیکی لاتین  به تعداد ۳۰۰۰ فایل می‌باشد.

برای دسترسی به پورتال کتابخانه دیجیتال اینجا  و یا روی تصویر زیر کلیک کنید .
 

کتابخانه

 

بخشهای کتابخانه:

بخش فهرست نویسی و آماده سازی:

کلیه خدمات فنی مربوط به منابع کتابخانه با استفاده از نرم افزار جامع کتابخانه پارس اذرخش انجام می‌شود.

بخش امانت و مرجع:

امور امانت  کتابخانه از جمله ثبت نام مراجعه کنندگان و امانت منابع با استفاده از نرم افزار پارس آذرخش انجام می‌شود. همچنین کتابخانه مجهز به سیستم حفاظت الکترونیکی و دوربین مدار بسته می‌باشد.

بخش نشریات و پایان نامه و اسناد :

این بخش شامل پایان نامه، استاندارد، مجلات چاپی فارسی و لاتین و طرحهای تحقیقاتی انجام شده در انستیتو و دانشکده می‌باشد.

بخش اطلاع رسانی و بانک های اطلاعاتی:

این بخش اقدام به جستجوی مقالات درخواستی مراجعان از پایگاههای خریداری شده توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می‌کند.
 

 

افتخارات کتابخانه:
 

در سال ۱۳۹۰ با کسب امتیاز ۹۵ رتبه اول را در بین کتابخانه های تابعه دانشگاه کسب کرده ‌است.