سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×

اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه

شناسه : 4176 06 می 2020 - 10:42 351 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه ( آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی ) در دانشکده علوم تغذیه توسط آقای دکتر احسان حجازی برگزار گردید.

اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.