تحقیقات صنایع غذایی

معرفی گروه تحقیقات صنایع غذایی:

گروه تحقیقات صنایع غذایی متشکل از بخش های تکنولوژی، شیمی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی بوده و در زمینه های یاد شده فعالیت می‌نماید.

چشم انداز:

 تحقیق و توسعه و بررسی روش های مناسب تولید، تبدیل و نگهداری مواد غذایی برای نیل به خودکفایی در صنایع غذایی و ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی و ایمنی مواد غذایی .

رسالت گروه :

تعریف و ارائه راهکارهای مناسب جهت بررسی و انتخاب روش های لازم و کافی برای تولید، تبدیل و نگهداری مواد غذایی.

اهداف:

–    بررسی و شناسایی گونه های مناسب مواد اولیه برای فعالیتهای مختلف،
–     ارزشیابی مواد خام، پخته و فرایند شده متداول در کشور و واردات از کشورهای مختلف،
–     بررسی آلودگیهای میکروبی و شیمیایی مواد غذایی،
–     بررسی روشهای مناسب غنی کردن مواد غذایی با توجه به نیازهای مناطق مختلف کشور،
–    بررسی روشهای کم کردن و جلوگیری از ضایعات مواد غذایی،
–    بررسی امکانات دسترسی به منابع جدید غذایی،
–    بررسی راههای نیل به خودکفایی از لحاظ مواد اولیه، تکنولوژی دانش فنی و غیره در ارتباط با صنایع غذایی مختلف،
–     انجام امور تحقیق و توسعه برای واحدهای صنایع غذایی، بررسی امکانات کاربرد منابع بیولوژیک در صنایع غذایی.

فعالیت ها:

ارائه و اجرای طرح های تحقیقاتی مرتبط با کنترل کیفی غذا و تغذیه
برگزاری و همکاری  در اجرای کنگره های مرتبط
مشارکت در تدوین استانداردهای غذائی، ایزو و کدکس
بررسی علمی و کارشناسی نوآوری ها، اختراعات و واردات مواد غذایی مورد استعلام از سوی سازمان های مرتبط
عناوین اهم طرح های تحقیقاتی گروه تحقیقات صنایع غذایی
* آلاینده ها
–  بررسی میزان باقیمانده آفت کشها در محصولات صیفی عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران سال ۱۳۸۳
– بررسی آلودگی سبزی های خام ( سبزی خوردن و سالاد ) به باکتری های بیماریزا در استان تهران سال ۸۷-۱۳۸۶ و تاثیر انواع ضدعفونی کننده ها بر این آلودگی
– اندازه گیری سرب، کادمیوم، آهن و روی در سوسیس و کالباس عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهر تهران
– تعیین میزان نیترات در انواع کاهو، سیب زمینی و گوجه فرنگی مصرفی شهر تهران به دو روش اسپکتروفتومتری و HPLC
– بررسی آلودگی میکروبی ادویه های عرضه شده در خرده فروشی های شهر تهران در سال ۱۳۸۶
* غنی سازی
– غنی سازی ماکارونی با تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و تأثیر فرآیند تولید ماکارونی، انبارمانی و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها
– ارزشیابی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک ( بخش غنی سازی آرد با اسید فولیک در استان گلستان)
– مخمر نان غنی شده از سلنیوم
* نان
– تعیین روند بیاتی نان های سنتی و روش های به تاخیر انداختن آن
– فرمولاسیون و تولید پوشش های خوراکی برپایه پلی ساکارید، پروتئین- لیپید و بررسی کاربرد آنها در افزایش زمان ماندگاری نان باگت
– تولید و فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن فراویژه با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ های گوآر و زانتان
– به کارگیری بیوترانسفورماسیون مخمر جهت غنی سازی نان با عناصر فلزی

* روغن فرموله کردن و تولید آزمایشگاهی اسپرد (Spread) کم چرب و کم ترانس
– تعیین عمر مفید دو نمونه روغن فرموله شده سرخ کردنی در مقیاس پایلوت و بررسی عمر انباری چیپس تولیدی
* بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور
* تولید فراورده های رژیمی
– بررسی امکان فرمولاسیون و تولید شیرین کننده های جانشین شکر بر پایه آسپارتام و مقایسه ویژگیهای حسی محصولات تولید شده با شکر و تعیین پاسخ گلیسمی آنها
– فرمولاسیون و تولید کالباس کم چرب با استفاده از نشاسته اصلاح شده ذرت
* به کارگیری فناوری های نوین زیست فناوری و نانوفناوری در صنایع غذایی
– تولید مایکو پروتیین، زانتان، اسید سیتریک، خمیر ترش مایع، و …
* نوشیدنی ها
– تولید آبمیوه های پروبیتیک و پری بیوتیک
– تولید دمنوش های گیاهی
* شیر و فراورده های آن
– انطباق فرآورده های شیر با استاندارد ملی ایران

*نام مدیرگروه تحقیقات صنایع غذایی: دکتر سارا سهراب وندی
* تلفن مستقیم:۲۲۳۷۶۴۷۳

                                                                    اعضای هیئت علمی گروه تحقیقات صنایع غذایی

 نام و نام خانوادگی  مدرک تحصیلی رشته تحصیلی  مرتبه علمی   زمینه فعالیت های آموزشی  زمینه فعالیت های پژوهشی
 دکترکیانوش خسروی دارانی kiankh@yahoo.com  دکترای تخصصی  – مهندسی شیمی بیوتکنولوژی  رهبری پژوهش       ( دانشیار پژوهشی) کاربرد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در صنایع غذایی بیوتکنولژی پیشرفته- صنایع تخمیری
 دکتر محمدرضا کوشکی
mr_koushki@yahoo.com
 دکترای تخصصی  علوم و صنایع غذایی  پژوهشگر ( استادیار پژوهشی) صنایع شیر لبنیات – اصول نگهداری مواد غذایی – بسته بندی مواد غذایی
 دکترسارا سهراب وندی

sohrabv@ut.ac.ir

دکترای تخصصی  علوم و صنایع غذایی  پژوهشپژوهشگر ( استادیار پژوهشی)گر صنایع آبمیوه و ماءالشعیر – پروبیوتیک و پری بیوتیک شیمی مواد غذایی – اثر فرایند بر غذا
 دکتر روح اله فردوسی

r.ferdosi@gmail.com

دکترای عمومی  دامپزشکی  پژوهشگر (استادیار پژوهشی) صنایع گوشت و فرآورده های آن- لبنیات کارآموزی صنایع گوشت و فرآورده های آن
 خانم زهرا هادیان

hadian_z2004@yahoo.com

کارشناسی ارشد تغذیه  علوم و صنایع غذایی پژوهشگر ( استادیار پژوهشی) فرمولاسیون و تکنولوژی مواد غذایی – ایمنی مواد غذایی سمینار صنایع غذایی – زبان تخصصی
 خانم خدیجه خوش طینت

khosh41@yahoo.com

کارشناسی ارشد تغذیه  علوم و صنایع غذایی پژوهشیار ( مربی پژوهش) صنایع روغن- افزودنی ها- شیمی مواد غذایی آزمایشگاه شیمی تجزیه مواد غذایی – شیمی مواد غذایی
دکتر رامین خاکسار دکترای تخصصی پژوهشگر
( استادیار پژوهشی )

کارشناسان گروه تحقیقات صنایع غذایی:

نام و نام خانوادگی آدرس پست الکترونیک مدرک تحصیلی رشته تحصیلی زمینه فعالیت پژوهشی
آقای مهرداد محمدی M_mohammadi1111@yahoo.com کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی غلات، گوشت و غذاهای سالم
خانم رزیتا کمیلی Komeilyr@yahoo.com کارشناسی علوم تغذیه شیمی مواد غذایی
خانم دکتر نسرین حاج سید جوادی Drnhsjavadi@yahoo.com دکترای علوم آزمایشگاهی میکروبیولوزی مواد غذایی
خانم پالیز کوهی کمالی Pkoohy@sbmu.ac.ir کارشناسی ارشد میکروبیولوژی میکروبیولوژی مواد غذایی
خانم سعیده اسمعیلی Saeideh.esmaeili@gmail.com کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی پروبیوتیک، غلات و  بیوتکنولوژی
خانم فرحناز اردوبادی Farahnaz_or@yahoo.com کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی شیمی مواد غذایی

سوابق تحقیقاتی اعضای هیئت علمی گروه تحقیقات صنایع غذایی:

دکتر کیانوش خسروی دارانی:

  • طرح های در دست اجرا و خاتمه یافته از ۹۰ تاکنون:

– ریزپوشانی پروتئاز با نانولیپوزوم…. (مجری)
– مقایسه اثر افزودن اسپیرولینا پلاتنسیس و کلرلا ولگاریس بر خواص شیمیایی ماست….
– دوغ سویای پروبیوتیک …. (همکار)
– تولید نوشیدنی لبنی حاوی اسید پروپیونیک… (مجری)
– تولید روغن تک‌یاخنه حاوی آراشیدونیک اسید (مجری)
– بررسی اثر متغیرهای فرایند بر تولید نوشیدنی تخمیری حاوی اسید پروپیونیک (مجری)
– Cell growth and PHB accumulation.. (مجری)
– بررسی اثر متغیرهای فرایند بر تولید نوشیدنی تخمیری حاوی اسید پروپیونیک (مجری)
– امکان سنجی تولید فراورده حرارت دیده (شبیه سوسیس)… (مجری)
– مقایسه اثر ضدمیکربی نایسین آزاد و ریزپوشانی شده بر ریزسازواره‌…. (همکار)

  • سمینارها و کنفرانس ها و کارگا ه های برگزار شده:

– هفتمین کنگره دانشجویی فناوری نانو (دبیر)
– هشتمین کنگره دانشجویی فناوری نانو (دبیر)
– نخستین کنگرخ ملی پروبیوتیک و پری‌بیوتیک ایران (دبیر)
– دومین سمینار تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته‌بندی مواد غذایی  (دبیر)
– کارگاه طراحی آزمایش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور (مدرس)
–  کارگاه طراحی آزمایش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور (مدرس)
– کارگاه روش‌های طرح آزمایش و تحلیل داده، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور (مدرس)
– کارگاه نانوتکنولوژی در صنایع غذایی (مدرس)
– کارگاه کاربرد نانوبیوتکنولوژی (مدرس)
–  کارگاه معرفی استراتژی‌های نوین زیست فناوری (مدرس)

  • جوایز و افتخارات کسب شده:

– رتبه ۱ ورودی کارشناسی ارشد
– رتبه ۱ ورودی دکترای تخصصی
– رساله برتر PhD دانشگاه تربیت مدرس
– کسب رتبه پژوهشگر برتر انستیتو در سال ۸۹
– کسب رتبه استادیار برتر دانشگاه در جشنواره پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی (دو دوره)

  • شوراها و کمیته‌ها:

مشاور شورای پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ۱۳۸۸-۱۳۹۰
عضو شورای پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ۱۳۹۰-۱۳۸۶
عضو هیات مدیره انجمن فناوری نانو ایران ۱۳۸۹-۱۳۸۶
بازرس انجمن فناوری نانو ایران  ۱۳۹۲-۱۳۸۹
عضو کمیته‌های علمی کنگره‌های ملی و بین‌المللی

دکتر محمدرضا کوشکی:

  • طرح های در دست اجرا و خاتمه یافته:

–  ارزیابی میزان انطباق شیرهای پاستوریزه مصرفی شهر تهران با استاندارد ملی در سال ۹۲-۱۳۹۱
–  بررسی میزان لیزینوآلانین در چند نوع غذای پروتئین دار گیاهی و حیوانی
–  بررسی تاثیر دما و زمان انجماد بر خصوصیات حسی متداولترین سبزیجات مورد مصرف در غذاهای ایرانی
–  تعیین میزان آلودگی باکتریایی سبزی خوردن در استان تهران در سال ۱۳۸۷ و تأثیر چهار نوع ضدعفونی کننده مختلف بر این آلودگی¬ها
– تولید فرآورده‌های آب پنیر
– تهیه آزمایشگاهی بهترین سویه‌های استارتر ماست
– فرمولاسیون شیرکاکائوی پروبیوتیک با قند جایگزین D-تاگاتوز
– بهبود طعم و بافت پنیر سویا
– فرمولاسیون و تولید بیسکویت غنی شده با  NaFeEDTA
– بررسی میزان مایکوتوکسین ها در برنج های فروشگاههای زنجیره ای شهر تهران

  • شوراها  و کمیته‌ها:

– عضو برنامه ریزی پژوهشی غذاهای فراسودمند و غنی‌سازی شده، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
– جلاسیه های کمیته ملی خوراک و فراورده های کشاورزی،  سازمان ملی استاندارد ایران
– عضو کمیته کاری شیر و فرآورده های آن، دبیر خانه شورای غذا و تغذیه کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
– عضو شورای مشورتی علمی غذا، معاون غذایی و دارویی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
– عضو کمیته هماهنگی تخصصی  تحقیقات، دبیر خانه شورای غذا و تغذیه کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
– عضو کمیته کشاورزی (طرح مطالعاتی تعیین موانع راهبردی ـ فنآوری در صنایع کشاورزی و تجهیزات پزشکی و ارائه اولویتهای تحقیقاتی و مطالعاتی)، دانشگاه تربیت مدرس
– مشاور علمی ماده ۱۰۲، بررسی و تصویب طرح ها- معاونت پژوهشی وزارت علوم ، تحقیقات و فنآوری
– عضو شورای پژوهشی و آموزشی انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران
– عضو شورای علمی۲۱یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران – دانشگاه شیراز ۱۳۹۲

دکتر سارا سهراب وندی:

  • طرح های در دست اجرا و خاتمه یافته

–  بررسی شاخص تغذیه ای و خواص ارگانولپتیک دم نوش میوه تولیدشده با سیب، به و هلو بدون استفاده از افزودنی (مجری)
– بررسی اثرات افزودن پری بیوتیک بر ویژگی های کیفی چند نوع آب میوه (مجری)
– بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی،قابلیت زیستی و حسی نوشیدنی انگورگازدار پروبیوتیک (مجری)
– بررسی برخی ویژگی های فراسودمند و حسی آب زغال اخته پروبیوتیک (مجری اول)
– تولید آزمایشگاهی نوشیدنی مالت سین‌بیوتیک با خواص ارگانولپتیک مناسب و جایگزینی نسبی ساکارز با فروکتوالیگوساکارید (مجری)
– بررسی عوامل موثر بر خواص کیفی آبجوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدودشده (همکار طرح)
– اثر فشار هموژن کردن و نوع پایدارکننده بر خواص رئولوژی و ریزساختاری دسرخامه ای (همکار طرح)

  • سمینارها و کنفرانس ها و کارگا ه های برگزار شده:

– کارگاه ماءالشعیر بدون الکل، ویژگی های کیفی، روش های تولید و روش های آنالیز (مدرس)
–  کارگاه دسرهای لبنی و ویژگی های رئولوژی و حسی (مدرس)
– کارگاه دسرهای لبنی (مدرس)

  • جوایز و افتخارات کسب شده:

– عضو استعدادهای درخشان دوره کارشناسی ارشد و دکتری

  • شوراها و کمیته‌ها:

– عضو کمیته فنی حلال سازمان غذا و دارو
– عضو شورای انتشارات انستیتو
– عضو کمیته راهبردی انستیتو
– دبیر کمیته پایش فعالیت های پژوهشی اعضای هیات علمی
– دبیر علمی شورای مرکزی باشگاه پژوهشگران دانشجو
– دبیر دبیر کمیته ارزشیابی اعضای هیات علمی
– نماینده انستیتو در کمیته فنی و ملی استانداردهای ملی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
– عضو شورای راهبردی ارتباط با صنعت

دکتر زهرا هادیان:

  • طرح های در دست اجرا و خاتمه یافته : 

– بررسی میزان باقیمانده آفت¬کشها در محصولات صیفی عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار  شهر تهران (مجری)
– بررسی امکان فرمولاسیون شیرین کننده¬های جانشین شکر بر پایه آسپارتام و مقایسه ویژگیهای حسی محصولات تولید شده با شکر و نمونه مشابه تولیدی شرکت نوتراسوئیت و تعیین نمایه گلیسمی آنها در بیماران دیابتی نوع ۲ (همکار اصلی)
– بررسی تاثیر تری سدیم فسفات با غلظتهای مختلف  در زمانهای  متفاوت بر میزان آلودگی سالمونلایی و کیفیت ارگانولپتیک لاشه های مرغ (مجری)
– میزان شیوع آلودگی سالمونلایی زرده تخم مرغ مصرفی استان تهران سال ۱۳۷۶ (مجری)
– بررسی شیوع آلودگی لیستریا مونوسیتو ژنز در پنیرهای تولیدی کارخانه های  ایران  سال ۱۳۷۵ (مجری)
– تولید ماکارونی رژیمی دیابت و تعیین نمایه گلیسمی آن ۱۳۷۸ (همکار اصلی)
– مقایسه اثرات فرایند های خشک کردن در خلاء، انجمادی، خورشیدی، مایکروویو با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران (همکار)
– بررسی چگونگی ارتقاء کیفی فراورده های صنایع تبدیلی پرتقال در منطقه شمال ایران (غرب مازندران ) (همکار اصلی)
– تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روش های رفع انجماد بر ویژگی های حسی سه نوع از نان های سنتی ایران (همکار اصلی)
– بررسی میزان مایکوتوکسین¬ها در برنج مصرفی مردم تهران(همکار اصلی)
– کاربرد پوشش های خوراکی پلی ساکاریدی در افزایش ماندگاری نان باگت (همکار اصلی)
– کاربرد پوشش های خوراکی آلژینات در افزایش ماندگاری گوشت گوسفند (همکار اصلی)
– تولید زانتان در مقیاس آزمایشگاهی به وسیله زانتوموناس کامپستریس با استفاده از ضایعات خرما و ملاس نیشکر (همکار اصلی)
– فرمولاسیون و ارزیابی نانولیپوزوم¬های حاوی ایکوزاپنتاانوائیک و دکوزاهگزاانوئیک¬ اسید (مجری)

  • جوایز و افتخارات کسب شده:

– برنده پنجمین، هفتمین و دهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • شوراها و کمیته‌ها:

– عضو شورای پژوهشی انستیتو
– عضو شورای انتشارات انستیتو
– کمیته کدکس بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
– کمیته تخصصی آلاینده های مواد غذایی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
–  نماینده انستیتو در کمیته فنی و ملی استانداردهای ملی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
– نماینده انستیتو در کمیته های سازمان غذا و دارو

دکتر روح اله فردوسی:

  • طرح های در دست اجرا و خاتمه یافته  

–  بررسی رابطه میزان CPR و هموسیستئین با چاقی (همکار اصلی) (همکار اصلی طرح)
–  بررسی رابطه استرس با تجمع چربی در ناحیه شکم در میان زنهای چاق در کلینیک های تغذیه شهر تهران در
سال ۱۳۸۰ (همکار اصلی)
– مطالعه و شناسایی تقلبات استفاده از بافت های غیر مجاز حیوانی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده استان تهران با استفاده از تعیین میزان هیدروکسی پرولین و اندیس های وابسته (همکار اصلی)
– ارائه روشهای مختلف تشخیص آبلیموهای طبیعی و مصنوعی کشور (مجری)
– راه اندازی و صحه گذاری روش الایزا برای اندازه گیری انتروتوکسین های استافیکوکولوس اورئوس در شیر و پنیر (مجری)
-بررسی شیوع کیست هیداتیک در مراجعین بیمارستانهای تهران  (همکار اصلی)
– بررسی پاسخهای ۱۳۷۲ نفر دانشجوی پزشکی به سوالات امتحان با روشهای مختلف ارزیابی و معرفی روش برتر محسوب وزارت متبوع (همکار اصلی)
-ایجاد بانک اطلاعات مقالات محققین علوم پزشکی ایران ارائه شده در کنگره ها و سمینارها و یا چاپ شده در نشریات داخلی و خارجی (مجری)
– بررسی میزان آفت کشها در برخی محصولات سیفی مصرفی مردم تهران سال ۱۳۸۳ (همکار اصلی)
– تحقیقاتی مطالعه الگوی تغییرات میزان باقیمانده نیتریت سدیم در فرآورده های گوشتی حرارت دیده و تعیین مدت عمر نگهداری (مجری)
– اندازه گیری متیل مرکوری و جیوه تام در کنسرو ماهی (همکار اصلی)
– تاثیر مصرف روغن ماهی و رژیم کاهش وزن بر میزان افسردگی زنان چاق (همکار اصلی)
– میزان آلودگی افلاتوکسین ۱M و اکراتوکسین A در شیر مادران شیرده در تهران (همکار اصلی)
– تأثیردماهای مختلف یخ زدایی در مهار افزایش هیستامین درماهی تون هور مسقطی (همکار اصلی)
– تاثیر اشعه گاما بر مقدار باقیمانده نیتریت ، اکسیداسیون چربی ، پرفایل اسید های چرب ، رنگ و ویژگی های حسی در گروه از فراورده‌های گوشتی حرارت دیده طی نگهداری در ۴  درجه سانتیگراد (مجری)
– اندازه گیری سرب ، کادمیوم ، آهن و روی در سوسیس و کالباس عرضه شده در فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران (مجری)
– بررسی میزان مایکرتوکسین در برنج مغازه های شهر تهران (همکار اصلی)
بررسی تاثر لاکتات سدیم به تنهایی و توام با نیتریت سدیم با غلظتهای مختلف بر میزان ممانعت از رشد کلستریدیوم اسپوروژنز و پرفرژانس سوسیس گوشت قرمز (مجری)

  • شوراها و کمیته‌ها:

– عضو ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه
– عضو شورای آموزشی دانشگاه
– عضو کمیته رسیدگی به مشکلات دانشجویان دانشگاه
– عضو کمیسیون موارد خاص دانشگاه
– دبیر شورای مرکزی تشویق فعالیتهای دانشجویی
– عضو کمیسیون تنظیم اساسنامه مراکز مجری آموزشهای آزاد
– عضو کمیسیون علمی مشورتی شیر خشک و غذای کودک اداره کل نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
– عضو کمیته علمی غنی سازی مواد غذایی اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از سال ۱۳۸۴
– عضو هیئت داوران علمی کنگره ملی صنایع غذایی سال ۸۴
– عضو کمیته اجرایی علمی کنگره ملی صنایع غذایی سال ۸۴
– مسئول کمیته روابط عمومی کنگره ملی صنایع غذایی سال ۸۴
– عضو هیئت رئیسه سمپوزیوم گوشت و فرآورده های آن در کنگره ملی صنایع غذایی سال ۸۴
– عضو کمیته تخصصی زئونوز مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه سال ۸۴
– همکاری در کمیته شورای غذا و تغذیه کشور
– عضو کمیته کلینکال اپیدمیولوژی مرکز مطالعات و توسعه آموزشی پزشکی دانشگاه
– رئیس کمیته EDO دانشکده
– عضو کمیته رتبه بندی و سطح بندی دانشکده های تابعه
عضو شورای هماهنگی و برنامه ریزی دفتر ارتباط با صنعت
مشاور معاون آموزشی دانشگاه در امور دانشجویی و دستیاری
عضو کمیته فنی آزمایشگاههای همکار غیردولتی کنترل مواد غذایی آرایشی و بهداشتی

مهندس خدیجه خوش طینت:

  • طرح های در دست اجرا و خاتمه یافته   

– بررسی چگونگی ارتقای کیفی فراورده های صنایع تبدیلی پرتقال در منطقه شمال ایران ( غرب مازندران ) (همکار)
– بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گونه های بومی جنس سالویا در ایران (همکار)
– ایجاد بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور (مجری)
تعیین عمر مفید دو نمونه روغن فرموله شده سرخ کردنی در مقیاس پایلوت و بررسی عمر انباری چیپس تولیدی (مجری)
-بررسی امکان فرمولاسیون و تولید شیرین کننده های جانشین شکر بر پایه آسپارتام و مقایسه ویژگیهای حسی محصولات تولید شده با شکر و تعیین پاسخ گلیسمی آنها در بیماران دیابتی نوع ۲ (مجری)
– گردآوری و تدوین جدول ترکیبات مواد غذایی (همکار)
– تعیین میزان باقیمانده آفت کشها درمحصولات صیفی عرضه‌شده درمیدان اصلی تره‌بار شهرتهران (همکار)
– فرموله کردن و تولید آزمایشگاهی spread کم چربی و کم ترانس  (مجری)
– تعیین میزان نیترات در انواع کاهو،‌ گوجه فرنگی و سیب زمینی مصرفی شهر تهران به دو روشHPLC و اسپکتروفتومتری و مقایسه دو روش (مجری)
– بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور(۸۵-۱۳۸۱) (مجری)

  • شوراها و کمیته‌ها:

– دبیر گروه واژه گزینی علوم و فناوری غذایی فرهنگستان زبان و ادب فارسی
–  عضو سابق دفتر ارتباط با صنعت انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
– دبیر و عضو شورای انتشارات انستیتو به نمایندگی گروه تحقیقات صنایع غذایی
–  عضویت در گروه کار صنعت روغن ، کمیته هماهنگی تحقیقات ،دبیرخانه شورای غذا و تغذیه کشور
– نماینده انستیتو در کمیته فنی و ملی استانداردهای ملی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
– نماینده انستیتو در کمیته های سازمان غذا و دارو
–  شرکت در جلسات برنامه ریزی استرتژیک انستیتو و تدوین برنامه های کلان انستیتو