ارائه بهینه خدمات رفاهی، فرهنگی و مشاوره ای به دانشجویان و کارکنان محترم دانشکده و انستتیو تغذیه و صنایع غذایی در راستای ارتقاء سلامت جسمانی و روانی و رشد فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر هم فکری و مشارکت خود افراد.
In the presence of the Vice President for Science and Technology; Phase 3 of the Growth and Innovation Center of the Nutrition Research and Food Industry Institute was inaugurated
Death of Hazrat Zeinab Kobra ( s ) Congratulations
Congratulations to Dr. Fatemeh Mohammadi Nasrabadi on her promotion to Food and Nutrition Policy and Planning Research Group.
Second Congress of Food Science and Technology, Agriculture and Food Security
Activity report for January and February 2016 Vice Chancellor for Students and Culture of the Institute and the Faculty of Nutrition Sciences and Food Industry:
Faculty member of Clinical Nutrition, Faculty of Nutrition Sciences, Shahid Beheshti University of Medical Sciences: Protein intake is essential during every Covid-19 recovery
Birth of Imam Javad ( ع ) Congratulations to you
Call of the Digital Congress of Management and Treatment of Covid 19
ارائه بهینه خدمات رفاهی، فرهنگی و مشاوره ای به دانشجویان و کارکنان محترم دانشکده و انستتیو تغذیه و صنایع غذایی در راستای ارتقاء سلامت جسمانی و روانی و رشد فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر هم فکری و مشارکت خود افراد.
Post a comment