حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۳۰ دی , ۱۳۹۹ 6 جماد ثاني 1442 Tuesday, 19 January , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 401 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 102 تعداد دیدگاهها : 0×
  • ترجمه


  • اطلاعیه ها

    در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛ جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا

    شناسه : 5890 28 اکتبر 2020 - 10:18 166 بازدید ارسال توسط :

    جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارنوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مرتضی عبداللهی معاون […]

    در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛ جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا
    پ
    پ

    جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارنوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی انستیتو، دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو و استادیار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر هدایت حسینی مدیر گروه صنایع غذایی انستیتو، دکتر میرزاپور نماینده سازمان غذا و دارو، مهندس مجید شایسته مشاور ریاست انستیتو، زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه، خانم دکتر ابراهیمی معاون اداره کل نواوری و دکتر علیرضا کریمی رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار، زنجیره گندم، آرد و نان سه شنبه ۲۹ مهرماه برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا، نوآوران طرح های خود را با محوریت غذا ارایه و اساتید محترم جهت داوری در خصوص این طرح ها بحث و تبادل نظر کردند.

    آقایان حسن مافی طرح ایجاد زیرساخت اطلاعات یکپارچه زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، هومن شیرکوند طرح نوشیدنی دیافان ویژه بیماران همودیالیزی، دکتر امید محرابی طرح گلدان هوشمند خانگی، آقای دربندی طرح نمایشگاه مجازی صنعت غذا، بهنام پولادوند طرح تولید پنیر سین بیوتیک و ارزیابی مشخصات، محمدرضا حجت پناه طرح پرتودهی موادغذایی و محصولات کشاورزی با استفاده با استفاده از اشعه ایکس وگاما و محمدرضا حسینلو طرح بسته بندی جدید و رعایت پروتکل های بهداشتی در مورد کرونا و آنفولانزا را ارایه کردند.

    گفتنی است، این طرح های فناورانه مورد ارزیابی اساتید و داوران محترم قرار گرفت.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.