حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×
  • ترجمه

  • اطلاعیه ها

    رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مصرف امگا۳ در بیماران بهبودیافته مبتلا به کرونا توصیه می شود

    شناسه : 4394 22 می 2020 - 0:53 136 بازدید ارسال توسط :

    رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به نقش واسطه های اسیدهای چرب امگا۳ در تضعیف ویروس آنفولانزا، هپاتیت و کاهش التهاب در بیماران مبتلا به کرونا، مصرف امگا۳ در ابین بیماران پس از بهبود، از اهمیت ویژه ای برخوردار […]

    رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مصرف امگا۳ در بیماران بهبودیافته مبتلا به کرونا توصیه می شود
    پ
    پ

    رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به نقش واسطه های اسیدهای چرب امگا۳ در تضعیف ویروس آنفولانزا، هپاتیت و کاهش التهاب در بیماران مبتلا به کرونا، مصرف امگا۳ در ابین بیماران پس از بهبود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

    به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، جلال الدین میرزای رزاز با بیان این مطلب گفت: به بیماران بهبود یافته از کرونا دوبار در هفته ماهی چرب(قزل آلا) و روزانه دو عدد گردو در صبحانه مصرف شود و افراد از روغن های حاوی اسید امگا ۳ همچون زیتون و کانولا استفاده کنند.

    وی افزود: با توجه به مشکلات عصبی و روانی، سن بیماران مبتلا به کرونا و اثرات امگا ۳، افراد باید روزانه ۵۰۰-۲۵۰ میلی گرم امگا۳ از طریق رژیم غذایی و یا در صورت عدم دسترسی از طریق غذا، مکمل دریافت کنند.

    رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: با توجه به اینکه تا مدتی پس ار بهبود از بیماری کروناویروس، نقص در عملکرد کبد گزارش شده است بنابراین باید توصیه به مکمل یاری امگا۳ با احتیاط صورت پذیرد و در صورت مکمل یاری آنزیم های کبدی چک شود. البته در صورت مصرف مکمل به تداخل امگا۳ با ویتامین E، زنجبیل، جینسینگ و داروها دقت شود.

    میرزای رزاز در ادامه به مصرف زینک(روی) برای کروناویروس اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه روی می تواند مانع از تکثیر کروناویروس و کاهش عفونت دستگاه تنفسی تحتانی و عوارض ناشی از اسهال( در ۳۰ درصد افراد) شود، توصیه به مصرف روی، از منابع غذایی و در حد ۸ تا ۱۱ mg به طور روزانه مصرف کنند.

    وی بیان کرد: کودک مبتلا به کرونا با علایم اسهال پس از بهبود، باید به مدت ۱۴-۱۰ روز، مکمل روی در حد ۲۰ میلی گرم در روز دریافت کمد.

    این استاد دانشگاه اظهارکرد: سطوح روی در بیماران مبتلا به کرونا با هیپوآلبونیمی کاهش یافته نشان داده می شود و ممکن است کاذب باشد. در سالمندان که اشتهای کافی ندارند می توان مکمل یاری کوتاه مدتی را در حد DRI و یا دوز ۲۵-۲۰ میلی گرم انجام داد.

    میرزای رزاز در خصوص توصیه های بهداشت موادغذایی گفت: برای داشتن تغذیه صحیح و متعادل باید به بهداشت موادغذایی توجه کرد. رعایت بهداشت موادغذایی بخصوص در زمان شیوع بیماری و بحران ها حائز اهمیت است. موادغذایی در هر مرحله از تولید تا مصرف در منزل ممکن است آلوده به مواد شیمیایی و یا میکروارگانیسم ها شوند.

    وی افزود: در شرایط شیوع بیماری ها باید راه های انتقال عوامل بیماری زا شناسایی و با رعایت بهداشت در همه مراحل خرید، آوردن در منزل، جاسازی در یخچال، کمد یا انبار موادغذایی(مواد خشک)، و مصرف آن، مانع از انتقال ویروس توجه داشته باشیم. در شرایط فعلی و با توجه به مدت زمان زنده ماندن ویروس کووید ۱۹ در سطوح مختلف، پارچه، اجسام فلزی و… و از آنجایی که موادغذایی را از فروشگاه های مختلف تهیه می کنیم باید نکات لازم را رعایت کنیم.

    رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه بیان کرد: پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از طریق غذا (کرونا ویروس) شامل نحوه خرید موادغذایی، آماده سازی و نگهداری موادغذایی در منزل و مصرف آن است.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.