سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×

راه اندازی سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

شناسه : 4162 06 می 2020 - 9:59 168 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با توجه به شرایط حاضر و اپیدمی کوید ۱۹ در کشور، سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از ابتدای اردیبهشت ماه جاری راه اندازی گردیده است. لذا به […]

راه اندازی سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با توجه به شرایط حاضر و اپیدمی کوید ۱۹ در کشور، سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از ابتدای اردیبهشت ماه جاری راه اندازی گردیده است. لذا به اطلاع کلیه اساتید محترم و دانشجویان عزیز می رساند جهت برگزاری جلسات دفاع پایان نامه های دانشجویی ضمن هماهنگی با معاونت محترم آموزشی و مدیریت آتی یک هفته قبل از برگزاری از خدمات سالن وب کنفرانس استفاده نمایند.

بدیهی است حضور فیزیکی استاد راهنما و دانشجو ضروری بوده و بقیه افراد می توانند از طریق آنلاین در جلسه حضور پیدا نمایند.

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.