سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×

طی چند روز آینده اپلیکیشن تاک به منظور پاسخگویی به سوالات شهروند در زمینه تغذیه راه اندازی می گردد

شناسه : 3271 14 مارس 2020 - 11:54 118 بازدید ارسال توسط :

رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از راه اندازی اپلیکیشن تغذیه ایمنی و کرونا ( تاک ) به منظور پاسخگویی به سئوالات شهروند سراسر کشور با موضوع تغذیه و نقش آن در بالا بردن سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا خبرداد. […]

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر جلال الدین میرزای رزاز با اعلام این خبر افزود: از ابتدای بروز بیماری کوید ۱۹ در کشور و با شیوع روزافزون آن و لزوم قرنطینه خانگی در این شرایط بحرانی، سئوالات بیشماری درخصوص کیفیت، کمیت و بهداشت مواد غذایی برای مردم ایجاد شده است.

وی در ادامه با اشاره به حجم بالای سئوالات که از سوی مردم مطرح می شود و نقش انستیتو در پاسخگویی به این سئوالات گفت: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ستاد فرماندهی مقابله با بیماری کرونا حضور دارد که این نشان از جایگاه و نقش مهم تغذیه مردم، در کنار سایر تمهیدات بهداشتی و درمانی دارد و در این مدت مشاورین تغذیه سراسر کشور دلسوزانه به اشکال مختلف در پاسخگویی به شبهات تغذیه ای مردم کوشا بودند.

دکتر میرزای رزاز با اشاره به ضرورت یک سیستم یکپارچه پاسخگویی گفت: این ضرورت برای پاسخگویی بیش از هز زمان دیگری احساس می شده لذا انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با دعوت از صاحب نظران اعم از اعضای محترم هیات علمی کارشناسان و دانشجویان درکنار تیم فنی به صورت شبانه روزی این ساختار را فراهم نمود.

وی با اشاره به راه اندازی اپلیکیشن تغذیه ایمنی وکرونا ” تاک ” در کشور گفت: ” تاک ”  اولین منبع علمی معتبر یکپارچه در کشور است که به صورت تخصصی و ویژه در خدمت مردم است تا همه سوالات خود در رابطه با تغذیه، برای مقابله با کرونا را از متخصصین این حوزه بپرسند و من از همه کارشناسان و متخصصین که در این ایام در خدمت مردم هستند تشکر و قدردانی می کنم.