حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۷ آذر , ۱۳۹۹ 12 ربيع ثاني 1442 Friday, 27 November , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 372 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 101 تعداد دیدگاهها : 0×
  • ترجمه


  • اطلاعیه ها

    یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: غذای دریافتی کودکان باید از چاقی آن ها پیشگیری کند متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: ۹۰ درصد موارد مبتلا به دیابت نوع دو است که بیشتر با تغذیه و فعالیت بدنی مرتبط می باشد هشتمین جلسه هم اندیشی فعالان حوزه غذا و تغذیه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: کودکان باید از یک رژیم متعادل شامل همه گروه های غذایی توصیه شده پیروی کنند در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران؛ روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین انتخاب شد ثبت قدیمی ترین نهاد آموزشی، پژوهشی حوزه تغذیه در سازمان ملی یونسکو یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: عدم تغذیه مناسب سبب اختلال در سلامت کودکان می شود

    عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود

    شناسه : 5346 12 سپتامبر 2020 - 8:33 488 بازدید ارسال توسط :

    عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: استفاده از کارشناس تغذیه در بیمارستان طالقانی آغاز شده و پزشکان از این مسئله رضایت داشتند. بنابراین حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر […]

    عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود
    پ
    پ

    عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: استفاده از کارشناس تغذیه در بیمارستان طالقانی آغاز شده و پزشکان از این مسئله رضایت داشتند. بنابراین حضور کارشناسان تغذیه بالینی در آی سی یو پررنگ تر می شود.
    به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر سیده زهرا شریعت پناهی درباره مشکلات تغذیه ای در آی سی یو گفت: دلیل مشکلات تغذیه ای در آی سی یو عدم تیم گروهی(Teamwork) متشکل از پزشک متخصص، فیزیوتراپ و کارشناس تغذیه جهت تصمیم گیری در راستای تغذیه صحیح بیماران است. اما در حال حاضر هر یک از پزشکان به طور جداگانه بیماران را ویزیت و درمان می کنند.
    وی افزود: عدم تیم گروهی پزشکان و متخصصان در آی سی یو باعث بروز کمبود کالری، پروتئین و ریزمغذی ها در بیماران و کار پزشکان بیشتر می شود چون وقتی بیمار دچار سوء تغذیه می شود، به طور طبیعی مدت بستری نیز بیشتر خواهد شد.
    عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عوارض ناشی از سوء تغذیه را زخم بستر، نارسایی تنفسی و کلیوی دانست که هزینه گزاف به دولت تحمیل می کند.
    دکتر شریعت پناهی به حضور پررنگ تغذیه بالینی در آی سی یو اشاره کرد و بیان داشت: کارشناسان تغذیه بالینی مثل اینترن هستند و باید در آی سی یو حضور داشته باشند و ما سعی می کنیم این حضور را گسترش بدهیم.
    وی در ادامه با اشاره به تغذیه بیماران مبتلا به کرونا در آی سی یو گفت: تفاوتی که بین بیماران مبتلا به کرونا نسبت به سایر بیماری ها در آی سی یو وجود دارد، بی اشتهایی زیاد در آن ها است. چرا که تا زمانی که التهاب حضور داشته باشد، بی اشتهایی نیز وجود دارد. بنابراین از مکمل های تغذیه ای از طریق دهانی، روده ای و وردیدی کمک می گیریم.
    دکتر شریعت پناهی افزود: هدف، عدم کاهش وزن بیماران در مبتلایان به کرونا است و اگر کاهش وزنی ایجاد شود، نباید این کاهش بیشتر از ۱۰ درصد وزن اولیه باشد.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.