كارگاه “روش های پژوهش کيفی در مطالعات تغذیه ای” برای اعضای هيأت علمی، کارشناسان و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در روزهای 7 و 8 مهرماه 1397برگزار شد. هدف این کارگاه آشنا سازی شرکت کنندگان با بنیانها و مفروضات هستی شناختی/ معرفت شناختی پژوهش کيفی، انواع پژوهشهای کیفی، روشهای جذب مشارکت کنندگان و جمعآوری اطلاعات در این پژوهشها (مانند مصاحبه و بحث گروهی متمرکز، مشاهده و روش دلفی) و اصول طراحی پژوهش کیفی و کاربرد آنها در پژوهشهای حوزه تغذیه و سلامت بود. همچنین، روشهای کنترل استحکام و اعتبار فرایندها، داده ها و نتایج پژوهشهای کیفی و نرمافزارهای مورد استفاده در تحلیل داده های کیفی بحث شد و نرم افزار رایج در تحلیل داده های کیفی آموزش داده شد و شرکت کنندگان عملا کار با آن را تجربه کردند. امید آنکه چنین کارگاههایی به گسترش توانمندی های محققان تغذیه و تعمیق دیدگاههای پژوهشی در مطالعات تغذیه ای کمک نماید.