سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×

کارگاه “روش های پژوهش کیفی در مطالعات تغذیه ای”

شناسه : 2224 07 اکتبر 2018 - 11:00 95 بازدید ارسال توسط :

کارگاه “روش های پژوهش­ کیفی در مطالعات تغذیه ­ای” برای اعضای هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در  انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در روزهای ۷ و ۸ مهرماه ۱۳۹۷برگزار شد. هدف این کارگاه آشنا سازی شرکت کنندگان با بنیان­ها و […]

کارگاه “روش های پژوهش­ کیفی در مطالعات تغذیه ­ای” برای اعضای هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی در  انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در روزهای ۷ و ۸ مهرماه ۱۳۹۷برگزار شد. هدف این کارگاه آشنا سازی شرکت کنندگان با بنیان­ها و مفروضات هستی شناختی/ معرفت ­شناختی پژوهش کیفی، انواع پژوهش­های کیفی، روش­های جذب مشارکت­ کنندگان و جمع­آوری اطلاعات در این پژوهش­ها (مانند مصاحبه و بحث گروهی متمرکز، مشاهده و روش دلفی) و اصول طراحی پژوهش کیفی و کاربرد آنها در پژوهش­های حوزه تغذیه و سلامت بود. همچنین، روش­های کنترل استحکام و اعتبار فرایندها، داده ­ها و نتایج پژوهش­های کیفی و نرم­افزارهای مورد استفاده در تحلیل داده ­های کیفی بحث شد و نرم افزار رایج در تحلیل داده­ های کیفی آموزش داده شد و شرکت کنندگان عملا کار با آن را تجربه کردند. امید آنکه چنین کارگاههایی به گسترش توانمندی های محققان تغذیه و تعمیق دیدگاههای پژوهشی  در مطالعات تغذیه ­ای کمک نماید.