۱۶ آذر روز دانشجو گرامی باد

تقویم دانشگاهی نیمسال دوم
۴ بهمن ۱۳۹۵

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو مراسمی در مورخ ۱۵/۹/۹۵ با حضور معاونین، مدیران، همکاران و دانشجویان در تالار امام رضا (ع) برگزار گردید. مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ریاضی نماینده محترم دفتر نهاد رهبری ضمن خیر مقدم و عرض تبریک مراسم را افتتاح کردند. در ادامه مراسم جناب آقای دکتر مرتضویان معاون محترم آموزشی دانشکده گفت دانشجو بودن از امور بسیار مهم است ودانشجویان عزیز باید در تحصیل علم واخلاق کوشا باشند ودر راه سربلندی کشور عزیزمان ایران تلاش نمایند. ایشان در ادامه فرمودند  دانشجو همانند گوهری است که از دریا درآمده و با ارزش است.  مراسم با اجراء تئاتر دانشجویی ادامه یافت و در انتها با اهدا جوایز و تقدیر از جمعی از دانشجویان نمونه وفعالان دانشجویی خاتمه یافت.