برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود در دانشکده علوم تغذیه

محوریت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور
۱۸ مهر ۱۳۹۶
بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
۲۲ مهر ۱۳۹۶

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود در دانشکده علوم تغذیه

 

مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۶ با حضور  ریاست، معاونان و دانشجویان جدید الورد مهر ماه در سالن امفی تاتر دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد .در ابتدای این جلسه پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی ریاست دانشکده ، آقای دکتر هدایت حسینی ضمن تسلیت عزای حسینی، به دانشجویان جدید الورود آغاز سال تحصیلی را تبریک گفت. ایشان با تاکید بر استفاده طلایی از ساعات آموزش و حضور در دانشکده، از دانشجویان خواست از ظرفیت ها و زیر ساخت هایی که توسط دانشگاه فراهم گردیده بهره کافی را ببرند و و با ابزار دانش و تقوی به نظام سلامت کشور ایران خدمت کنند و رضای خداوند و مردم، ثمره زحمات و علم اندوزی ایشان باشد .در ادامه دکتر مرتضویان معاونت آموزشی نیز دانشگاه را محل انسان سازی خواند و افزود علم  یک وسیله است که باید با معنویت توامان گردد .همچنین در این مراسم نماینده معاونت پژوهشی انستیتو به معرفی کمیته پژوهشی دانشجویان و مرکز رشد و نوآوری پرداخت و انواع راه های ارتباطی دانشجویان با حوزه پژوهش و تحقیق از جمله :کارگاه های آموزشی، ارایه ایده های نوآورانه، هسته دانشجویی و … را برای دانشجویان توضیح دادند. معاونت فرهنگی و دانشجویی خانم دکتر پورولی نیز فرصت انجام کار فرهنگی را در دانشکده برای دانشجویان مغتنم دانستند و خواستار شرکت آنان در انواع فعالیت های فرهنگی از جمله تاتر، جشنواره های مختلف فرهنگی و قرآنی ، مسابقات ورزشی و … شدند .در پایان مراسم طرح سفیران سلامت معاونت بهداشتی  دانشگاه توسط خانم متولی ارایه گردید و همچنین خانم دکتر صابر از مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه، دانشجویان را با خدمات مختلف و راه کار های خدمات مشاوره آشنا کردند . تشکل های بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان  نیز با ارایه کلیپ های تصویری عملکرد خود را برای دانشجویان بازگو کردند و از حاضران پذیرایی به عمل امد و  گلدان گل اهدا گردید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *