ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی

16 ژانویه 2018
اینوتک سلامت ۳
12 فوریه 2018

ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در تاریخ ۱۵-۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ برگزار میگردد. این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می گردد. روسای انجمن های علمی و متخصصین از ۱۲ کشور آسیایی در این سمپوزیوم ها حضور خواهند داشت. در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ ایران میزبان این سمپوزیوم می باشد و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به عنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حمایت سازمانها و انجمن های علمی کشور برگزار کننده این رویداد علمی است. مهلت ارسال مقالات تا تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ می باشد جهت ثبت نام، ارسال مقالات، کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www.afslab2018.ir مراجعه فرمایید.