انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میزبان ۴۰۰ کودک کار بود

نشست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دانشجویان و مسئولین دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
3 مارس 2018
ارائه خدمات رایگان کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی به مناسبت هفته سلامت
21 آوریل 2018

جشن خیریه دانشجویی دلخند ویژه کودکان کار و بی سرپرست به همت موسسه خیریه دلخند و انستیتو عصر پنجشنبه ۹۶/۱۲/۱۷ در انستیتو برگزار گردید. در این مراسم  حدود ۴۰۰ نفر  از کودکان کار و بی سرپرست از برخی مناطق تهران حضور داشتند. از جمله ایتم های این جشن می توان به حضور و هنر نمایی تعدادی از هنرمندان و مجریان صدا و سیما و برنامه های کودک اشاره کرد. کودکان کار در این جشن با شرکت در مسابقه و برنامه های شاد و مفرح دیگر ساعات خوشی را سپری کردند. در پایان این مراسم به همه کودکان حاضر جوایزی اهدا شده و نیز از آنها پذیرایی به عمل آمد. لازم به ذکر است که در این جشن تعدادی از خیرینی که از این برنامه حمایت مالی کرده بودند نیز حضور داشتند.