مسابقه آشپزی خواهران

همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور با سازمان جهانی بهداشت ومعاونت بهداشت وزارت متبوع در موردبرنامه غنی سازی نان با ویتامین با حضور مشاور بین المللی غنی سازی
18 فوریه 2018
نشست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دانشجویان و مسئولین دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
3 مارس 2018

مسابقه آشپزی خواهران به همت روابط عمومی به مناسبت ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید. در این مراسم که با هدف تشویق بانوان به تهیه غذاهای بومی و سنتی به جای غذاهای آماده و فراوری شده برگزار شد پرسنل انستیتو و دانشکده انواع غذاهای خود را در معرض نمایش و قضاوت داوران گذاشتند و در پایان به شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.