دکتر گلاله اصغری برنده جایزه دکتر شوشا شد

بزرگداشت مقام استاد در انستیتو ودانشکده
1 می 2019
برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارگر
6 می 2019

.

 

دکتر گلاله اصغری دانش آموخته دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان فردی که بیشترین خدمات ارزنده و مشارکت فعال را در مطالعات اپیدمیولوژی تغذیه و در حوزه دریافتهای غذایی جامعه و ارتباط آن با بیماری های غیر واگیر بخصوص غدد درون ریز مثل دیابت وچاقی ، موفق به دریافت جایزه سازمان بهداشت جهانی موسوم به شوشا در سال ۲۰۱۹ شد. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی، جایزه این فلوشیپ که حداکثر ۱۵ هزار فرانک سوئیس است، به فردی که سوابق علمی و اجرایی شاخصی در حوزه سلامت و علوم پزشکی داشته باشد، کمتر از ۳۵ سال داشته و مسلط به زبان انگلیسی باشد )ارایه مدرکIELTS  یا (TOEFL تعلق می­گیرد. دکتر گلاله اصغری  سال ۱۳۸۱ تحصیلات خود را در دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز ودر سال ۱۳۹۷ موفق به اخذ درجه دکتری گردید.