حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۳۹۹ 16 شعبان 1441 Thursday, 9 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 190 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

اطلاعیه ها

کارگاه غذا و تغذیه سنتی ، بومی و فرهنگی

شناسه : 238 ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۸ 2 بازدید ارسال توسط :

 ((   کارگاه غذا و تغذیه سنتی ، بومی و فرهنگی  )) کارگاه غذا و تغذیه سنتی، بومی و فرهنگی با حمایت اتحادیه بین المللی علوم تغذیه International Union of Nutritional Science(IUNS)  با حضور ۱۹ عضو هیات علمی و دانشجوی دکترا در تاریخ ۱۸ الی ۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۵ در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع […]

کارگاه غذا و تغذیه سنتی ، بومی و فرهنگی
پ
پ

 ((   کارگاه غذا و تغذیه سنتی ، بومی و فرهنگی  ))

کارگاه غذا و تغذیه سنتی، بومی و فرهنگی با حمایت اتحادیه بین المللی علوم تغذیه International Union of Nutritional Science(IUNS)  با حضور ۱۹ عضو هیات علمی و دانشجوی دکترا در تاریخ ۱۸ الی ۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۵ در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد. مباحث کارگاه توسط دو مدرس اصلی خانم دکتر Harriet Kuhnlein استاد بازنشسته دانشگاه مک گیل کانادا و آقای دکتر Thingngcmmg longvah رییس انستیتو تغذیه حیدرآباد هند (که مشترکا مسئول یک گروه کار با نا همین کارگاه در سازمان خواربار و کشاورزی جهانی FAOهستند) و با همراهی خانم دکتر  Masami Iwasaki- Goodman انسان شناس بخش فرهنگی سازمان یونسکو در ژاپن، آقای دکتر ابراهیم فلاح استاد دانشگاه لرستان و خانم دکتر نسرین امیدوار استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ارائه شد. در این کارگاه دو روزه، شرکت کنندگان با اهمیت غذاهای سنتی ، بومی و فرهنگی در سلامت تغذیه ای و ارتقای امنیت غذایی و روشهای مستندسازی مواد غذایی بومی و نظام غذایی فصلی آشنا شدند. از جمله فعالیت های برنامه ریزی شده در این کارگاه، یک گشت آموزشی در بازار روز محلی برای مشخص کردن و شناسایی غذاهای محلی بود. همچنین، استفاده از روشهای نمونه گیری علمی و تعیین ترکیبات مواد غذایی با استفاده از روشهای آزمایشگاهی مناسب و روش های موفق ارتقاء گسترش غذا های سالم محلی بحث شد. در جمع بندی شرکت کنندگان برنامه های خود را برای گسترش دانش سنتی و شناسایی غذاهای بومی ایران مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.