حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲۲ فروردین , ۱۳۹۹ 17 شعبان 1441 Friday, 10 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 191 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

اطلاعیه ها

شناسه : 1224 ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹ 2 بازدید ارسال توسط :

محوریت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور طی تفاهم نامه ای بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و شورای سلامت وزارت بهداشت محوریت ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور به انستیتو واگذار گردید و در راستای آن اولین همایش علمی و […]

پ
پ

محوریت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور

طی تفاهم نامه ای بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و شورای سلامت وزارت بهداشت محوریت ارتقاء زنجیره گندم، آرد و نان کشور به انستیتو واگذار گردید و در راستای آن اولین همایش علمی و آموزشی به روز آمدی روش های فن آورانه ارتقاء کیفی گندم و آرد و نان روز چهارشنبه ۹۶/۷/۱۲ در انستیتو برگزار شد. در این همایش که مدیران کنترل کیفی و آزمایشگاه و دست اندرکاران تولید آرد منطقه یک حضور داشتند. دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای جایگاه و اهمیت نان در سلامت جامعه اعلام کرد که هدف ما در مجموعه انستیتو تغذیه این است که جهت بهبود زنجیره گندم، آرد و نان اقدام نماییم دکتر حسینی همچنین افزود بازار گندم در جهت افزایش نیاز و مصرف پیش می رود و براساس آمار FAO در دنیا بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ افزایش نیاز به گندم ۲۲/۴ درصد بوده که در این میان بیشترین مصرف گندم در قاره اروپا بوده و ایران هم در دهه های ۶ و ۷ در این مسیر قرار گرفته است. بنابراین ارتقاء و بهبود زنجیره گندم، آرد و نان بسیار ضروری است. دکتر کریمی رئیس هماهنگی دانش، صنعت و بازار (زنجیره گندم، آرد و نان) نیز خطاب به مسئولین و مدیران کنترل کیفی گفت شما وظیفه بسیار مهمی بر عهده دارید تا بتوانید کیفیت نان ارائه شده به جامعه بهبود بخشید. و در ادامه جمعی از مدیران شرکت های تولید آرد ونان به بیان مسائل و مشکلاتشان پرداختند

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.