حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۳۹۹ 16 شعبان 1441 Thursday, 9 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 190 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

اطلاعیه ها

نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان

شناسه : 2642 ۱۷ تیر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۴ 2 بازدید ارسال توسط :

نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان      انواع توتها شامل توت فرنگي، شاتوت، توت سياه، توت سفيد، تمشك و . . . مي باشد كه حاوي مقدار زيادي فيبر غذايي ، ويتامين C و پتاسيم مي باشند.      توتها با داشتن مقدار زيادي آنتوسيانيدين (رنگدانه گياهي) ، نقش موثري در پيشگيري از ابتلا به […]

پ
پ

نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان

     انواع توتها شامل توت فرنگي، شاتوت، توت سياه، توت سفيد، تمشك و . . . مي باشد كه حاوي مقدار زيادي فيبر غذايي ، ويتامين C و پتاسيم مي باشند.

     توتها با داشتن مقدار زيادي آنتوسيانيدين (رنگدانه گياهي) ، نقش موثري در پيشگيري از ابتلا به واريس و تخريب ديواره سرخرگها و مويرگها ايفا مي كنند كه به نظر مي رسد فلاوونوئيد موجود در توتها مانع از تخريب پروتئين كلاژن كه مسئول ساختار ديواره عروق خوني است، مي شود.

     مطالعات نشان داده، مصرف چندين هفته روغن دانه نوعي توت، به دليل داشتن اسيدهاي چرب ضروري گامالينولنيك اسيد (GLA) و آلفا لينولنيك اسيد (ALA) به درمان آرتريت روماتوئيد( التهاب مفاصل ) كمك مي كند.

     توتها از جمله ميوه هاي كم كالري هستند كه مي توانند در رژيم غذايي كنترل وزن توصيه گردند . توتها با افزايش تدريجي قند خون مانع از ترشح زياد انسولين شده و به احساس سيري كمك مي كنند.

     توتها با داشتن مقدار زيادي فيبر به افزايش حجم مدفوع و تسريع  در دفع كمك مي كنند كه اين امر موجب كاهش خطر ابتلا به سرطان كولون مي گردند.

توت فرنگي :

     توت فرنگي با داشتن ماده شيميايي گياهي بنام اسيد پي- كوماريك(P-Coumaric acid)  از تشكيل مواد سرطانزاي نيتروزآمين در معده جلوگيري مي كند و خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش مي دهد.

     توت فرنگي ميوه اي  اشتها آوروملين مي باشد و ويتامين ‍C فراوان‌آن در پيشگيري از خونريزي لثه ها و بيماري اسكوربوت ( بيماري ناشي از كمبود ويتامين ‍C ) موثر است.

توجه! مصرف زياد توت فرنگي در افراد حساس سبب ايجاد علائم حساسيت ( كهير، خارش، اگزما و . . .) مي شود.

 

مینا کاویانی

سرپرست آموزش همگانی

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.