پنج شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۳۹۹ 16 شعبان 1441 Thursday, 9 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 190 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

انتصاب رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تغذیه و صنایع غذایی

شناسه : 3045 ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۹ 2 بازدید ارسال توسط :

دکتر جلال­الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با صدور حکمی دکتر وحید مفید را به عنوان رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: با عنایت به تعهد، دانش و […]

به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: با عنایت به تعهد، دانش و سوابق حرفه­ای جناب­عالی به موجب این ابلاغ به عنوان رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو منصوب می­شوید.

در ادامه این حکم آمده است، امیدوارم با مدد و عنایت الهی و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) با بهره­مندی از ظرفیت­های موجود در انجام وظایف محوله و نیز در جهت تحقق دستیابی به دانشگاه نسل سوم موفق باشید.