پنج شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۳۹۹ 16 شعبان 1441 Thursday, 9 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 190 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

انتصاب مدیر امور پژوهشی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی

شناسه : 3051 ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۴ 2 بازدید ارسال توسط :

دکتر جلال­الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با صدور حکمی دکتر عبدالصمد عابدی را به عنوان مدیرامور پژوهشی انستیتو منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تغذیه و دانشکده علوم تحقیقات و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: با توجه به تعهد و سوابق جناب عالی به موجب […]

به گزارش روابط عمومی انستیتو تغذیه و دانشکده علوم تحقیقات و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: با توجه به تعهد و سوابق جناب عالی به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر امور پژوهشی انستیتو منصوب می­شوید تا زیر نظر معاون تحقیقات و فناوری و رعایت ضوابط و مقررات و استفاده از نیروهای زبده و کارآمد انجام وظیفه نمایید.

در ادامه این حکم آمده است: امیدوارم با عنایت و مدد الهی، در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) در جهت دستیابی به اهداف سازمان انستیتو و تحقیق رسیدن به دانشگاه نسل سوم موفق باشید.