پنج شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۳۹۹ 16 شعبان 1441 Thursday, 9 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 190 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

انتصاب مدیر واحد ترجمان دانش انستیتو تغذیه و صنایع غذایی

شناسه : 3048 ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۱ 1 بازدید ارسال توسط :

دکتر جلال­الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با صدور حکمی دکتر مرجان عجمی را به عنوان مدیر واحد ترجمان دانش انستیتو تغذیه و صنایع غذایی منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: به موجب این ابلاغ سرکار […]

به گزارش روابط عمومی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: به موجب این ابلاغ سرکار عالی را به عنوان مدیر واحد ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه­ای و صنایع غذایی و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب می­نمایم تا در چهارچوب قوانین و مقررات اسناد بالادستی و سیاست­های نظام سلامت کشور و دانشگاه و نیز در راستای تحقق دانشگاه­های فصل سوم و رسالت­های ذاتی انستیتو به انجام وظایف محوله بپردازید.

در ادامه این حکم آمده است :امید است به یاری خداوند متعال و در ذیل توجهات حضرت ولی عصر (عج) با توجه به شرایط اقتصادی کشور و ضرورت بهره­برداری بهینه از منابع موجود، کشور عزیزمان از نتایج حاصله و مثبت این رخداد مهم علمی وتخصصی بهره­مند گردد.