پنج شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۳۹۹ 16 شعبان 1441 Thursday, 9 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 190 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

انتصاب معاون تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

شناسه : 3041 ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴ 2 بازدید ارسال توسط :

دکتر جلال­الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با صدور حکمی دکتر مرتضی عبداللهی را به عنوان معاون تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه­ای  و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم […]

به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم تحقیقات و صنایع غذایی در حکم صادره آمده است: با توجه به تعهد و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی جناب عالی به موجب این ابلاغ به عنوان معاون تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه­ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب می­کنم.

امید است با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی و نیز با توجه به وضعیت کنونی کشور و لزوم استفاده بهینه از منابع موجود نسبت به انجام وظایف و امور محوله در راستای تحقق اهداف و رسالت­های مجموعه اقدام نمایید.