جمعه, ۲۲ فروردین , ۱۳۹۹ 17 شعبان 1441 Friday, 10 April , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 191 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 0×

قابل توجه کلیه دانشجویان – سامانه آموزش مجازی

شناسه : 3280 ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲ 23 بازدید ارسال توسط :

کلیه دانشجویان با توجه به برگزار نشدن کلاسها و اجرای آموزش از راه دور می بایست جهت مشاهده دروس خود در سامانه آموزش مجازی دانشگاه به نشانی SBUNAVID.VUMS.AC.IR  مراجعه نمایند. به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشجویان جهت استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی […]

قابل توجه کلیه دانشجویان – سامانه آموزش مجازی

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشجویان جهت استفاده از سامانه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فقط باید از مرورگر Fire Fox استفاده نمایند.

بر پایه این اطلاعیه دانشجویان باید از نام کاربری و رمز عبور سامانه ( سما ) برای ورود به سامانه ( نوید ) استفاده کنند و پیش فرض نام کاربری دانشجویان شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی می باشد مگر اینکه رمز عبور توسط خودکاربر تغییر داده شده باشد.