دفتر امور بين الملل:

Office for International Affairs

چشم انداز:

دفتر امور بين الملل انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذ ایی، در جهت برقراري، ارتقاء و گسترش شبكه علمي و تقويت ارتباط با تمامي مراكز، سازمانها و محققان مرتبط با علوم غذا و تغذيه در سطح ملي و بين المللي درتحقق اهداف عالي انستيتو گام برمی دارد. لازم به ذکر است که انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از سال 1992 بعنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در آموزش و تحقیقات تغذیه، می باشد. 

رسالت:

برقراري، گسترش و تسهيل همكاري و ارتباطات بين انستيتو با مراكز و متخصصان داخل و خارج از كشور

اهداف:

1. برنامه ريزي و مديريت برگزاري همايش، سمينار و كارگاههاي ملي، منطقه اي و بين المللي
تمهيد مقدمات سفر (ازجمله ويزا، اقامت، رفت و آمد و ...) جهت سخنرانان و مدرسین خارجی کارگاه

2. نيازسنجي برنامه هاي آموزشي تخصصي و دوره هاي بازآموزي

استعلام نياز به برنامه هاي آموزشي تخصصي دوره هاي بازآموزي ضروري از محققين انستيتو
تمهيد مقدمات ضروري براي مسافرت (ازجمله ويزا، اقامت، رفت و آمد و ...) جهت سخنرانان و مشاورين ملي و بين المللي، محققين بازديد كننده از انستيتو و افراد استفاده كننده از فرصتهاي مطالعاتي
شناسايي سازمانها، انجمنها، دانشگاهها و كليه مراكز تحقيقاتي داخلي و خارجي كه در زمينه پژوهشهاي غذا و تغذيه بورسهاي تحقيقاتي ارائه مي دهند
شناسايي سفارشهاي پژوهشي سازمانها، انجمنها، دانشگاهها و كليه مراكز تحقيقاتي داخلي و خارجي كه در زمينه پژوهشهاي غذا و تغذيه پشتيباني مالي ارائه مي دهند

3. معرفي بورسهاي تحقيقاتي به محققين انستيتو

4. هماهنگی برگزاری سخنرانیهای علمی توسط محققین و اساتید دانشگاه¬های خارج از کشور

5. هماهنگی انجام بازدید انجمن ها، انستیتوهای خارجی و هیأت های دانشگاههای خارجی برای آشنایی با بخشهای مختلف انستیتو و دانشکده و پتانسیلهای بالقوه آنها جهت همکاری های آتی

6. جمع بندي، يكسان سازي و بازبيني گزارشاتي كه به مراكز همكار ملي و بين المللي ارائه مي شود
تهيه Plan of action هر 4 سال يكبار براي سازمانهاي بين المللي همكار

تهيه گزارش ساليانه عملكرد براي دفتر WHO در ايران

 

7. برنامه ريزي سياستهاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت همكاري با مراكز ملي و بين المللي
 تسهيل همكاري با سازمان ها و مراكز تحقيقاتي مشابه در داخل و خارج از كشور

 تهيه تفاهم نامه همكاري با سازمانها و مراكز تحقيقاتي

8. تلاش براي تامين منابع مالي در راستاي اهداف انستيتو
 تهيه تفاهم نامه همكاري با سازمانها و مراكز تحقيقاتي علمي مشابه در داخل و خارج از كشور
 تهيه تفاهم نامه با سازمانهاي اجرايي دخيل در امر غذا و تغذيه
 يافتن پشتيباني مالي جهت طراحي و ارائه پروژه هاي پژوهشي مشترك ملي و بين المللي

9. معرفي انستيتو به سازمانها و مجامع بين المللي كليدي، نشستها و  كنگره ها
معرفي انستيتو به سازمانهاي مرتبط داخلي و خارجي در زمينه غذا
معرفي انستيتو در مجامع، نشستها و همايشهاي ملي و بين المللي در زمينه صنايع غذايي و تغذيه

10. اطلاع رساني نتايج طرحهاي تحقيقاتي انستيتو در قالب گزارشهای سالیانه به WHO

تفاهم نامه های تحقیقاتی با دانشگاه های و مراکزمعتبر داخلی و خارجی:

 تفاهم‌نامه با سازمان شيلات
 تفاهم‌نامه با معاونت غذا و دارو
 شرکت آب معدنی دماوند
 شرکت تتراپک ایران
دانشگاه ابردین انگلستان
دانشگاه کارولینسکا سوئد
ü The presentation group, The Netherland
دانشگاه Karlstad سوئد
دانشگاه UPM مالزی
دانشگاه وین، اتریش

 مدیر دفتر:

دکتر آرش رشیدی arashrashidi@yahoo.com

تلفن: 22376477

همکاران:

آرزو حقیقیان رودسری ahaghighian@yahoo.com

ریحانه توانایان فر rtf_nice@yahoo.com

زمینه فعالیت اجرایی:

هماهنگي در برگزاري سخنراني‌هاي مدعوين خارجي

هماهنگي در برگزاري كارگاه‌هاي ملي و بين‌المللي

ارتباط با دفتر بين‌الملل وزارت بهداشت و هماهنگي امور مربوطه

همكاري در تهيه گزارش سالانه WHO

جستجوي اينترنتي و اطلاع‌رساني همايش‌ها و كنگره‌هاي داخلي و خارجي

هماهنگي برگزاري جلسات كميته مشورتي دفتر بين‌الملل

تهيه و ارسال نامه‌هاي داخلي و خارجي از دفتر بين‌الملل

انجام امور جاری (هزينه­ها، درخواست­ها...)

اطلاع‌رساني به اعضاء در مورد برگزاري دوره‌ها و گرنت‌هاي تحقيقاتي

انجام امور مربوط به اخذ ويزا مهمانان خارجي در دانشگاه، وزارت بهداشت و امور خارجه

صدور گواهي اشتغال به كار و يا تحصيل براي شركت اعضا در كنگره‌هاي خارجي

پيگيری فرصت­های همکاری انستيتو با کشورهای مختلف

جمع­آوری اطلاعات گروه­های آموزشی و پژوهشی درمورد فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده و کارگاه­های برگزار شده

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

همکاريهاي بين المللي:

مرکز همکار سازمان جهاني بهداشت در آموزش و تحقيقات تغذيه از سال 1992

 بازديدهاي علمي

بازديد تيم وزارت کشاورزي افغانستان از انستيتو
بازديد اعضاي انستيتو تغذيه و وزارت بهداشت عراق از انستيتو و دانشکده
بازديد اعضاي هيأت انجمن دانش و نوآوري ايرانيان (NIKI)

 سخنراني هاي علمي

پروفسور MICHEAL KORTHALS از دانشگاه واخنينگن هلند
پروفسورADAM CURTIS  از دانشگاه گلاسکو
پروفسورLARS M. JARNSTROM  از دانشگاه سوئد
پروفسورSteffen Husby  از دانشگاه اودينسه دانمارک
مهندس ابراهيم نوروزي از دانشگاه مک گيل کانادا

تفاهم نامه هاي تحقيقاتي با دانشگاه هاي معتبر خارجي

دانشگاه ابردين انگلستان ( بيومارکرهاي استرس اکسيداتيو در کودکان مبتلا به سندرم داون، قبل و بعد از مکمل ياري با آلفا ـ ليپوئيک اسيد و ويتامين E )
دانشگاه کارولينسکا سوئد ( الگوهاي تغذيه در دو سال اول زندگي نوزادان ايراني)
دانشگاه وين اتريش ( با عنوان بررسي تأثير غني سازي آرد بر نشانگرهاي استرس اکسيداتيو بزرگسالان سالم 65-40 ساله )

برگزاري کارگاه هاي بين المللي

تغذيه در شرايط اضطراري
مديريت و ارتباطات در پژوهش هاي تغذيه اي
روش هاي تهيه، تعديل و تدوين جدول تركيبات مواد غذايي ايراني
سياستگذاري غذا
غذا از ديدگاه اجتماعي
ارتقاء مهارت هاي رهبري غذا و تغذيه در ايران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 NNFTRI.ac.ir | Tehran | Iran | Tel +98 (0)21 223 606 56
کلیه حقوق این سایت برای انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور محفوظ است