گزارش فعالیت شهریور ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛
گزارش فعالیت شهریور ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به شرح ذیل ارایه می شود. به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، برگزاری کارگاه های آموزشی بهوشیاری هیجانی(…
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد؛کارگاه آموزشی بهوشیاری هیجانی
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه بهوشیاری هیجانی 24 شهریور از ساعت 10 تا 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده تغذیه…
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی: نیمسال اول سال تحصیلی 1400-99 همچنان به صورت مجازی برگزار می شود
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 طبق مصوبه وزارت بهداشت و شورای آموزشی دانشگاه برای دروس تئوری به صورت مجازی برگزار خواهد شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای…
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری؛ 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری و به همت جمعی از دانشجویان دلسوز و پویای انستیتو و دانشکده علوم تعذیه و صنایع غذایی، 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان و کودکان مناطق محروم تهیه و ارسال…