
تقویم آموزشی سال تحصیلی نیمسال دوم 4-1403
بسمه تعالی
تقویم تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403
انتخاب واحد | زمان | ملاحظات |
انتخاب واحد دانشجویان
شاغل به تحصیل و ورودی بهمن ماه 1403 |
شنبه 06/11/1403 تا جمعه 12/11/1403 | مراجعه به سایت
medical.sbmu.ac.ir |
حذف و اضافه
(حداکثر دو درس) |
شنبه 04/12/1403
و یکشنبه 05/12/1403 |
مراجعه به سایت
medical.sbmu.ac.ir |
حذف اضطراری
(تکدرس) یک درس تئوری یا عملی |
سه شنبه 16/02/1404تا چهارشنبه 17/02/1404 | مراجعه به سایت
medical.sbmu.ac.ir |
آغاز ترم
بهمن ماه سال1403 |
تمامی کلاس های درس نیمسال دوم 1404 – 1403 از تاریخ 13/11/1403 آغاز خواهد شد. | با امید به گذراندن ترم تحصیلی همراه با موفقیت برای تمامی دانشجویان
واحد آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی |

بررسی روش های مدل سازی Real time pcr برای تشخیص تقلب گوشت مرغ و خمیر مرغ در همبرگر
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه خانم زهرا سرلک- دکترای تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی

بررسی عوامل خطر تن سنجی و غذایی مرتبط با پیشرفت کبد چرب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه خانم سمیرا سلطانیه- کارشناسی ارشد تغذیه بالینی

ارزیابی احتمال خطر دریافت آمین¬های آروماتیک چند حلقه¬ای از طریق مصرف همبرگر و سوسیس
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه آقای بهروز تاجدار اورنج – دکترای تخصصي رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
چکیده پایان نامه آقای بهروز تاجدار

بررسی اثر تغذیه با فرمولای غلیظ شده در مقایسه با فرمولای استاندارد بر پارامترهای آنتروپومتریک و غلظت عوامل بیوشیمیایی در نوزادان و کودکان دچار سوء تغذیهی مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلبی بعد از جراحی
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه خانم مریم آریافر- دکترای تخصصی علوم تغذیه

بررسی رابطه وضعیت دریافت تغذیهای، سارکوپنی و چاقی سارکوپنی با شدت بیماری و طول مدت بستری در بیماران سالمند مبتلا به کووید-19 در بیمارستان نیکان غرب
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه خانم الهام السادات احمدیانی- کارشناسی ارشد تغذیه بالینی

مطالعه اثر اولتراسوند و ماریناد کردن با عصاره زنجبیل و انار بر تردی و خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی گوشت گاو
ارائه دهنده : جلسه دفاع پایان نامه خانم تالین چارمحالی- کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

“بررسی اثر مصرف میوه عناب خشک بر روی شاخص های گلیسمی، پروفایل لیپیدی، فاکتور های التهابی، وضعیت استرس اکسیداتیو و محصولات گلیکوزیلاسیون پیشرفته در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دارای اضافه وزن و چاقی”
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه آقای حسین فرهادنژاد- دکترای علوم تغذیه

“تدوین و اعتبارسنجی نمایه های پتانسیل انسولینی رژیم غذایی و سبک زندگی در مطالعه ی قند و لیپید تهران”
ارائه دهنده: جلسه دفاع پایان نامه آقای ابراهیم مختاری- کارشناسی ارشد علوم تغذیه

عنوان :” مطالعه استحکام پیوند فلزات سنگین و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در محیط شبیه سازی معده و روده و بررسی مدل های سنتیکی و ایزوترم جذب”
ارائه دهنده : جلسه دفاع پایان نامه خانم راضیه سادات میر مهدی- کارشناسی ارشد صنایع غذایی
چکیده پایان نامه خانم راضیه سادات میر مهدی