اهمیت تغذیه در پیشگیری از سرطان و کاهش عوارض درمانی آن

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت تغذیه در پیشگیری از سرطان و کاهش عوارض ناشی از درمانهای این بیماری به بیان نکات مهم تغذیه‌ای در این خصوص پرداخت. به گزارش روابط عمومی…

دومین همایش “غذای سالم: آنچه درباره ارتقاء سلامت باید بدانیم”

دومین همایش آموزشی واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با همکاری ومشارکت معاونت سلامت شهرداری منطقه دو و با عنوان غذای سالم: آنچه درباره ارتقاء سلامت باید بدانیم در روز میلاد امام سجاد…

نخستین جشنواره دانشجویی کشوری پژوهش و فناوری صبا (صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی)

     دستورالعمل اجرایی جشنواره آیین نامه برگزیده پژوهشی آیین نامه برگزیده فناوری آیین نامه مقاله منتخب   ارکان نخستین جشنواره دانشجویی کشوری پژوهش و فناوری صبا  (صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی )   – رئیس جشنواره: آقای…

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای هنگام آلودگی هوا

متخصص تغذیه و رژیم‌ درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی درباره بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در آلودگی هوا مواردی را مطرح کرد. دکتر غزاله اسلامیان در گفت و گو با خبرنگار با اشاره به اینکه مایعات به میزان قابل…

توصیه‌هایی درباره مصرف کنسروهای باز شده

عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن تاکید بر جوشاندن کنسرو ماهی قبل از مصرف به بیان توصیه‌هایی درخصوص نحوه نگهداری کنسروها پرداخت. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دکتر…

جلسه مشترک با مسئولان و پژوهشگران پژوهشگاه رویان

در راستای ارتقا سطح اثرگذاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و ظرفیت‌سازی‌های تحقیقاتی، جلسه‌ای مشترک با مسئولان و پژوهشگران پژوهشگاه رویان در تاریخ دوم بهمن ۱۴۰۳ در محل ساختمان گلزار پژوهشگاه برگزار شد. در…

اسیدهای چرب امگا 3، نقش و منابع غذایی آن‌ها

  مقدمه بیشتر چربیهایی که ما در رژیم غذایی خود مصرف می کنیم به صورت تری گلیسرید است یعنی هر مولکول آن از یک مولکول الکل 3 عاملی به نام گلیسرول که متصل به سه اسید چرب است، تشکیل شده…

شیرین‌کننده ها و تأثیر آنها بر تندرستی

  مقدمه: طعم شیرین برای بیشتر افراد یادآور لحظه ها و خاطرات خوش مانند کیک تولد و مناسبتهای نظیر آن است. اما شناخت بیماری دیابت و دانستن ارتباط مصرف بیش از حد نیاز قندهای ساده (قند و شکر) و تبدیل…
فهرست