1. اخبار

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

دکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت:  شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زا  سبب سالم سازی…

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

با هدف تعمیق همکاری ها در حوزه تحقیق و پژوهش تفاهم نامه همکاری بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به امضا رسید. در راستای ایجاد بستری مناسب برای گسترش همکاری¬های آموزشی-پژوهشی…

محبوب‌ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می‌آورد

دکتر گلبن سهراب در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز…

راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل

دکتر آرزو حقیقیان استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی، کاهش دورریز مواد غذایی را از جنبه‌های مختلف برای بشر و محیط زیست اطرافش مفید و حیاتی عنوان کرد. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با…
فهرست