تغییر در برنامه امتحانات پایان‌ترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در پی حملات رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان کشور، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ابراز تسلیت، از تعویق آزمون‌های پایان‌ترم تا پایان خرداد ۱۴۰۴ خبر داد. به گزارش روابط عمومی، معاونت آموزشی دانشگاه…

همایش روز جهانی ایمنی غذا

همایش روز جهانی ایمنی غذا به همت دانشکده بهداشت و تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علم پزشکی تهران در تاریخ 18 خرداد سال جاری 8 الی 13 در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران (با امتیاز فرهنگی ویژه اساتید و…

تشکیل جلسه فنی سازی آرد با ویتامین D در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

جلسه بررسی نهایی غنی سازی آرد با ویتامین D، در محل دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور رییس دبیرخانه و کارشناسان، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و همراهان، نماینده شهر رشت و همراهان،…

افتتاح دفتر مطالعات هوش مصنوعی در غذا و تغذیه

  دفتر مطالعات هوش مصنوعی در غذا و تغذیه مربوط به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با مشارکت شرکت دانش بنیان علم آوران کاسپین (مستقر در مرکز رشد انستیتو)، و با عقد تفاهم نامه ای افتتاح شد.  …

امضای تفاهم نامه میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

در تاریخ 4 خرداد سالجاری تفاهم نامه همکاری میان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، رییس اتاق اصناف ایران و رییس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان “علم آوران کاسپین” مستقر در مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و…

برگزاری نشست قهرمانان دیروز سازندگان امروز، توسط کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی

به مناسبت بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، به همت کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت و همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، “اولین نشست قهرمانان دیروز، سازندگان امروز”، در تاریخ ۳ خرداد سال‌جاری در سالن همایش رازی…

سومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی زنبورهای عسل و صنایع وابسته

سومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی زنبور عسل و صنایع وابسته روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ همزمان با ۲۰ می “روز جهانی زنبورهای عسل” با محتوای علمی و اقتصادی به همراه نمایشگاه جانبی و صنایع وابسته؛ در…

نامگذاری سالن اصلی کتابخانه انستیتو و دانشکده به نام “سالن علی بیک”

در راستای پاسداشت خدمات ارزشمند و ماندگار سرکار خانم سپیده علی‌بیک، رئیس پیشکسوت و فرهیخته؛ کتابخانه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، سالن اصلی کتابخانه انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نام “سالن علی بیک” نام…
فهرست