ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر مهرداد محمدی

 

ارتقای رتبه علمی جناب آقای دکتر مهرداد محمدی به دانشیاری را تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای ایشان آرزومندیم.

دکتر مهرداد محمدی دانش آموخته مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.) رشته علوم و صنایع غذایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

دکتر محمدی از  سال 1395 عضو هیئت علمی دانشگاه شد و تاکنون با رتبه علمی استادیار در دانشگاه خدمت کرده است.

از سوابق علمی وی می‌توان به انتشار مقالات معتبر علمی، چاپ چهار کتاب دانشگاهی که یکی از آنها بیش از یک دهه است که از منابع آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت است،  ثبت اختراع، تدریس در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، همکاری در تدوین استانداردهای ملی، طراحی و همکاری در  اجرای طرح‌های پژوهشی و تدوین سیاست‌نامه نان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دستور العمل‌های پژوهشی و اجرایی ابلاغی شورای‌عالی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور اشاره کرد.

عضویت در کمیته فنی مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، دبیری کمیته اعطای نشان ملی تغذیه، ریاست دبیرخانه شورای عالی انستیتو تغذیه کشور، عضویت در کمیته مشورتی غذا اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، عضویت در کمیته‌های علمی و سیاست‌گذاری همایش‌ها و جشنواره‌های ملی تغذیه و صنایع غذایی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، فعالیت به عنوان مدیر پژوهشی، معاون دانشجویی و فرهنگی، معاون توسعه مدیریت و منابع، عضویت در کارگروه پایش عوامل خطر تغذیه‌ای در مواد غذایی پرمصرف، عضویت در شورای فناوری و نوآوری، عضویت در شورای مرکز رشد و عضویت در کمیته جذب و پذیرش مرکز رشد در سوابق اجرایی وی به چشم می‌خورد.

https://sbmu.ac.ir/news1/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C–10-%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-

فهرست