سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۳۹۹ 17 ذو القعدة 1441 Tuesday, 7 July , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 255 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 91 تعداد دیدگاهها : 0×

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مردم باید خواندن لیبل بر روی مواد غذایی را یاد بگیرند

شناسه : 4300 20 می 2020 - 12:51 84 بازدید ارسال توسط :

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: آموزش مجازی فرصتی ایجاد می کند تا ما بتوانیم این امکان را فراهم کنیم، رقابت سالم در تدریس نیز شکل بگیرد. به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مرتضی عبداللهی […]

به گزارش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مرتضی عبداللهی با بیان این مطلب گفت: در بخش آموزش مجازی باید بیشتر به مهارت آموزی و آموزش همگانی بپردازیم، چرا که خواندن لیبل موادغذایی مهارتی است که مردم باید داشته باشند و بدانند چگونه بخوانند و برای انتخاب آن، تصمیم گیری کنند. البته آموزش مجازی با سناریونویسی نتیجه مطلوبتری می دهد.

وی افزود: یک رسالت مهم ما در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، آموزش عمومی است و فقط ویژه عموم مردم نیست بلکه شامل بیماران و پزشکان نیز است.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: اگر بتوانیم دوره های مجازی راه اندازی کنیم، شاید بتوانیم زمان هایی که بدون برنامه هستیم را به آموزش مجازی اختصاص دهیم. چرا که وقتی پای آموزش به میان می آید، کیفیت برای ما مهم می شود.

عبداللهی در ادامه با اشاره به اینکه دکتر زالی به این مسئله اشاره کردند که از نسل اول و دوم دانشگاه به خوبی عبور کردیم و در حال حاضر وارد نسل سوم خواهیم شد، بیان کرد:  نسل سوم دانشگاه  شاخصه هایی دارد که شامل بین المللی سازی است.

وی گفت: آموزش مجازی فرصتی ایجاد می کند تا ما بتوانیم این امکان را فراهم کنیم، رقابت سالم در تدریس نیز شکل بگیرد.

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.