“انجمن‌های اسلامی چشم بينای نظام اسلامی و زبان گويا در احياء مفاهيم و تعاليم اسلامی هستند. “مقام معظم رهبری

در طول سال‌های متمادی در باور ملّل مختلف و از جمله ملت پر افتخار ایران القاء شده است که «تو نمی‌توانی»‌، ولی شما آینده سازان کشور باور کنید که «می‌توانید» و اعتماد به نفس که رمز پیشرفت علمی و فناوری کشور است را در خود تقویت کنید و بدانید که استقلال کشور در گرو استقلال علمی آن است.

انجمن اسلامی دانشجویان ( تاسیس۱۳۴۸)  با تمام توان  خود تلاش دارد تا با مشارکت حداکثری و فعّال دانشجویان محترم، زمینه ارتقای علمی و فرهنگی شما را فراهم نماید.

همچنین شما دانشجویان محترم می‌توانید برای اطلاع از نحوه ثبت نام و اطلاعات مورد نیاز، دریافت مشاوره تحصیلی و ارتباط گیری با انجمن اسلامی دانشجویان (۱۳۴۸) به ادرس‌های زیر مراجعه فرمایید:

ادرس کانال تلگرام دانشکده:

t.me/nfsbmu”