اثرات مصرف جوانه گندم برای پیشگیری یا کمک به درمان برخی از بیماریها و کمبودهای تغذیهای روز به روز بیشتر مورد توجه پژوهشگران واقع شده است. در مطالعهای که در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برای ارزیابی اثر این مادۀ پر ارزش غذایی برای بهبود کبد چرب انجام شد، مشخص شد که استفاده روزانه از 40 گرم جوانه گندم تأثیر قابل ملاحظهای در کاهش چربی و قند خون و نیز عوامل التهابی و بافتی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی دارد. از این رو به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه میشود ضمن رعایت یک الگوی تغذیهای متعادل و متنوع، از مزایای جوانۀ گندم نیز برای بهبود بیماری خود استفاده کنند.