ارتقای رتبه عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

 

بدینوسیله ارتقای رتبه علمی دکتر فاطمه اسفرجانی به دانشیاری را  تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای ایشان می نماییم.

ایشان دارای مدرک دکترای پژوهشی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

از مهمترین سوابق علمی وی می‌توان به اجرای طرح‌های اثرگذار، بررسی وضعیت روغن‌های مصرفی، بررسی میزان فلزات سنگین در تخم‌مرغ و برنج، تدوین برنامه مداخله چاقی کودکان و چاپ دو عنوان کتاب اشاره کرد.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به مدیریت در گروه تحقیقات و سیاست‌گذاری غذا و تغذیه کشور به مدت دو دوره اشاره کرد.

فهرست