امضای تفاهم‌نامه همکاری مرکز ملی تحقیقات حلال و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور

 

مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور­­ با هدف توسعه فرهنگ محصولات و خدمات حلال و تقویت همکاری‌های علمی و پژوهشی تفاهم نامه امضا کردند.­

این تفاهم‌نامه را حسین رستگار از مرکز ملی تحقیقات حلال و دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان از انستیتو امضا کردند که شامل همکاری در زمینه‌های مختلف ­است.

براساس این تفاهم‌نامه، دو طرف به ترویج فرهنگ مصرف محصولات حلال از طریق برنامه‌های آگاه‌سازی عمومی و همکاری‌های تبلیغاتی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای ارتقاء دانش تخصصی، و تدوین و انتشار کتب و مقالات علمی در زمینه محصولات و خدمات حلال متعهد شدند. همچنین، انجام پژوهش‌های مشترک و ارائه راهکار‌های نوین در حوزه حلال، برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تخصصی برای تبادل تجربیات، و توسعه بستر‌های آزمایشگاهی و ارائه گواهینامه‌های مرتبط نیز از دیگر محور‌های این تفاهم‌نامه به‌شمار می‌آید.

این همکاری مشترک زمینه‌ساز ایجاد رشته­ اخلاق غذایی حلال­­ در دانشگاه‌ها خواهد بود و نقش مهمی در استانداردسازی و کیفیت‌بخشی به محصولات حلال در کشور ایفا می‌کند. این تفاهم‌نامه گامی مؤثر در جهت ارتقای استاندارد‌های محصولات و خدمات حلال و تقویت تعاملات علمی و پژوهشی میان دو مجموعه محسوب می‌شود.

فهرست