در تاریخ 4 خرداد سالجاری تفاهم نامه همکاری میان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، رییس اتاق اصناف ایران و رییس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان “علم آوران کاسپین” مستقر در مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور (به عنوان رابط اجرایی) مبنی بر عملیاتی شدن بندهای زیر به امضاء رسید:
1- برگزاری دوره های آموزشی برای اصناف رسته های غذایی توسط انستیتو
2- تدوین حداقل ضوابط بهداشتی اصناف غذایی و اجرایی کردن آن در واحدهای داوطلب، به صورت تشویقی
3- برگزاری همایش ها و نشست های هم اندیشی مشترک
4- راه اندازی “دفتر مطالعات و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران”
![]() |
![]() |
![]() |