انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

 

در راستای توسعه پژوهش‌های تغذیه‌ای، مستندسازی غذاهای بومی و ارتقای امنیت غذایی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به امضاء رسید.

https://gums.ac.ir/اخبار/انعقاد-تفاهم‌نامه-همکاری-دانشگاه-علوم-پزشکی-گیلان-با-انستیتو-تحقیقات-تغذیه‌ای-و-صنایع-غذایی-کشور

 

 

 

 

 

فهرست