بسمه تعالی
تفاهم نامه همکاریهای مشترک
بین انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
در راستای بهره گیری از تجربیات و تبادل اطلاعات و محققین که به عنوان ارزشمندترین سرمایههای دانشگاهی و همچنین به منظور استفاده از امکانات سخت افزاری اعم از تجهیزاتی و آزمایشگاهی با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی آموزش و پژوهش درکشور، این تفاهم نامه مابین جناب آقای دکترسید هدایت حسینی رئیسانستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور که از این پس “انستیتو” نامیده می شود به نشانی: تهران، شهرک قدس (غرب)، بلوارشهید فرحزادی، خیابان شهیدحافظی(ارغوان غربی)، پلاک۷ تلفن: ۲-۲۲۳۶۰۶۶۱ نمابر:۲۲۳۶۰۶۶۰ کدپستی: ۱۹۸۱۶۱۹۵۷۳ از یک طرف و جناب آقای دکتر محمد رضا زالی رئیس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که از این پس“پژوهشکده” نامیده میشود به نشانی: تهران، بزرگراه چمران، خیابان یمن، خیابان اعرابی، بیمارستان طالقانی، پژوهشکده بیماریهای گوارش وکبد ،تلفن: ۲۲۴۳۲۵۲۶ کد پستی: ۱۹۸۵۷۱۷۴۱۳ از طرف دیگر، جهت همکاریهای مشترک منعقد می گردد.
ماده ۱: موضوع تفاهم نامه
همکاری مشترک در فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فناوری به ویژه سه زمینه مشخص زیر که البته منحصر به این اینها نخواهد بود:
- بیماریهای منتقله از موادغذایی
- فرآورده های فاقد گلوتن
- مطالعات کوهورت رابطه تغذیه و بیماری های غیرواگیر
ماده ۲: محورهای توافقی
الف- پژوهشی
- انجام مشترک طرحهای پژوهشی درسطوح ملی و بین المللی
- بکارگیری امکانات و تجهیزات انستیتو و پژوهشکده به منظور تسهیل درانجام طرحهای پژوهشی هریک از طرفین
- بکارگیری توان تخصصی متخصصین و اعضای هیأت علمی انستیتو و پژوهشکده به منظور توسعه بخشهای مختلف آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی
- همکاری در انتشار نشریات علمی ـ تخصصی
ب- آموزشی
- همکاری در برگزاری دورههای آموزش علمی- کاربردی و دورههای عالی آموزشی- پژوهشی درزمینه مشترک مورد علاقه دو طرف
- تبادل محقق برای آموزش و یادگیری تکنیکهای پایه و پیشرفته بالینی تخصصی مرتبط با فعالیت های دو طرف
- هرهگیری از امکانات تحقیقاتی، آموزشی هردو مجموعه به منظورانجام پایان نامههای تحقیقاتی فوق لیسانس و دکترا تخصصی ( PHDو رزیدنتی)، طراحی و اجرای آن با همکاری انستیتو و پژوهشکده
تبصره۱: امتیازات مادی و معنوی همکاریها و فعالیتهای مشترک از قبیل ابداع، اختراع اکتشاف، مقاله، کتاب، کارگاه و همایش بر اساس سهم تعیین شده هر یک از طرفین در طرحهای مصوب مشترک به طرفین تعلق خواهد گرفت.
تبصره۲: اجرای کلیه موضوعات فوق منوط و موکول به انعقاد قرارداد جداگانه در هر مورد و تعیین حقوق و تکالیف طرفین در قراردادهای مذکور میباشد و این تفاهمنامه فی نفسه تعهدی برای هیچ یک از طرفین ایجاد نمیکند.
ماده ۳: نحوه همکاری
- به منظوراجرایی نمودن تفاهم نامه افراد ذیل به عنوان نمایندگان ثابت طرفین برحسب زمینه های شخصی در ماده ۱ معرفی می گردد.
الف- بیماریهای منتقله از موادغذایی: نماینده از انستیتو آقای دکتر سید هدایت حسینی و نماینده از پژوهشکده آقای دکتر محمدرضا زالی
ب- فرآورده های فاقدگلوتن: نماینده از انستیتو آقای دکتر مهرداد محمدی و نماینده از پژوهشکده آقای دکتر محمد رستمی نژاد
ج- کوهورت رابطه میان تغذیه و بیماریهای مزمن درمعلمان ایران: نماینده از انستیتو آقای دکتر مرتضی عبداللهی و نماینده از پژوهشکده آقای دکترامیر صادقیان
- مفاد تفاهم نامه بمدت۳ سال از امضای طرفین جاری و عملی خواهد بود و در صورت توافق تمدید مدت قرارداد بلامانع است.
- درصورت عدم رضایت ازنحوه عملکرد هریک ازطرفین ،هر طرف قادر خواهد بود پس ازیک مرتبه تذکرکتبی، تفاهم نامه را به صورت یکجانبه فسخ نماید.
- هرگونه اختلاف که ناشی ازاین تفاهم نامه باشد و بطورمسالمت آمیز بین طرفین قرارداد حل و فصل نگردد ازطریق دفتر حقوقی دانشگاه متبوع بعنوان داور مرضی الطرفین حل و فصل خواهد گردید.