انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

 

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
طی نشستی که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیرمحمد مرتضویان، رییس انستیو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر آرش خجسته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی و اعضای هیات رییسه هر دو طرف انجام شد، تفاهم­ نامه ای در راستای عملیاتی سازی سیاست­های ابلاغی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، راهبردهای دولت و وزیر محترم بهداشت در ارتباط با امنیت غذایی و تغذیه ای جامعه و جاری شدن عدالت اجتماعی، که ثمره آن به ویژه ارتقای سلامت عمومی، کاهش بیماری­های غیرواگیردار، افزایش سواد غذا و تغذیه در جامعه و کاهش هزینه­ های درمان از طریق پیشگیری است، به امضای طرفین رسید.
در این جلسه دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان ریاست انستیتو با اشاره به رسالت های مهم انستیتو، عنوان کرد: به منظور برخورد با کلینیک های سودجو در حوزه تغذیه، در قالب کلینیک تغدیه با فعالیت ۳۰ عضو هیئت علمی برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است تا با آحاد جامعه ارتباط موثرتری ایجاد شود و راه اندازی این کلینیک به صورت مجازی نیز اقدام مهی تلقی می شود.
ایشان در ادامه افزود: واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی این انستیتو نیز با هدف آموزش مردم در زمینه تغذیه سالم و تامین امنیت غذایی فعالیت می کند. ارتباط این واحد نیز از طریق بستر دیجیتال با تمام نقاط کشور توسعه پیدا می کند.

مطالب مشابه

فهرست