نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dدر انستیتو با حضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و پروفسور ابراهیم المدفا رییس سابق انجمن بین المللی علوم تغذیه (IUNS) و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین از طرف سازمان جهانی بهداشت در روز چهارشنبه بیست و نهم آذرماه 1396جهت تبادل نظر با محققان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و برنامه ریزی پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D ، در انستیتو برگزار شد. در این نشست دکتر هدایت حسینی، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،با ذکر اهمیت پرداختن به کمبود گسترده ویتامین D بیان کرد: کمبود ویتامین D از مشکلات شایع در سراسر گیتی است و ایران نیز از این امر مستثنی نیست. داده های برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه (Food and Nutrition Surveillance) که از سال 1392 به همت محققان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در کشور آغاز شده است، حاکی از این است که بیش از 70 درصد کودکان و بزرگسالان ایران مبتلا به درجات مختلفی از کمبود ویتامین D هستند. به این علت و در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار، وزارت بهداشت در قالب برنامه های مشترک با سازمان جهانی بهداشت، برنامه غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D را در اولویت قرار داده است.پروفسور المدفا گزارشی از وضعیت ویتامین D در سایر کشورها و راهکارهای موفق برخی کشورها در مقابله با کمبود این ویتامین پرداخت و به دنبال آن دکتر نیستانی، مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو، گزارشی از تجربه موفق این مجموعه در غنی سازی آرد با ویتامین D ارائه داد. در این جلسه به استفاده از غنی سازی اجباری و اختیاری مواد غذایی بخصوص آرد گندم به عنوان راهکار بهینه مقابله با کمبود گسترده ویتامین D تاکید شد.ودر پایان بازدید از آزمایشگاهها وپایلونت پلنت انستیتو جهت بررسی توان آزمایشگاهی برنامه انجام شد.