برگزاری نشست‌ تخصصی “اخلاق در تغذیه و صنایع غذایی”


نشست‌ تخصصی “اخلاق در تغذیه و صنایع غذایی” توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
در این نشست مباحث: حقوق و اخلاق در تغذیه و امنیت غذایی، اخلاق و پایداری در نظام غذا و تغذیه، بی‌اخلاقی در غذاهای دریایی و راه‌های تشخیص آن، تقلبات و روش‌های تشخیص آن در فرآورده‌های گوشتی، ملاحظات اخلاقی در پژوهش‌های تغذیه‌ای، اصول مرتبط با رفاه تون ماهیان هنگام صید، حقوق شهروندی در نظام غذا و تغذیه توسط هفت متخصص و صاحب نظر این حوزه ارائه شد.

فهرست