برگزاری کارگاه Food Consumption Survey (FCS) and data management System
با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملّی بررسی مواد غذایی در کشور در سال جاری، کارگاه بررسی مصرف مواد غذایی و مدیریت دادهها در تاریخ ۶ تا ۸ شهریور ۱۳۹۶ با حضور مشاور سازمان جهانی بهداشت، خانم دکتر ماریا گیلبتیک در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد. موضوعات کلی طرح شده در این کارگاه شامل موارد ذیل بودند: توصیف مختصری از تجارب کشورهای دیگر در مورد بررسی مواد غذایی، روشهای انجام بررسی مصرف در سطح فرد، خانوار و ملّی، فواید و چالشهای آنها، روشهای ورود دادهها، تفسیر و گزارشدهی، روشهای اطمینان از کیفیت دادههای جمعآوری شده و استفاده از تکنولوژیهای جدید در مطالعات بررسی مصرف مواد غذایی. شایان ذکر است که انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت (WHO) از سال ۱۹۹۲ به طور فعال در منطقه فعالیت دارد و این کارگاه نیز با حمایت و همکاری سازمان جهانی بهداشت و با حضور نمایندگان مراکز مختلف عضو شبکه ملّی بهداشت تغذیه همگانی و متخصصین تغذیه شاغل در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه، دفتر بهبود تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی کشور در راستای گسترش فعالیتهای بینبخشی و بینالمللی و ارتقاء همکاریها تشکیل گردید.