بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با شعار “هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری” در تاریخ سه شنبه 11 دی ماه 1403 برگزار شد، در این جشنواره انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی موفق به کسب عناوین زیر شد؛
- انتخاب مجله وزین Appied Food Biotechnology به سردبیری دکتر کیانوش خسروی به عنوان “مجله منتخب”
- انتخاب دکتر سعید دعایی به عنوان “استادیار برگزیده”
- انتخاب محمد رضا امینی به عنوان “دانشجوی برگزیده” رشته علوم تغذیه
ضمن تبریک، برای این عزیزان آرزوی توفیقات روز افزون می نماییم.