بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی دانشگاه

بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با شعار “هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری” در تاریخ سه شنبه 11 دی ماه 1403 برگزار شد، در این جشنواره انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی موفق به کسب عناوین زیر شد؛

  • انتخاب مجله وزین Appied Food Biotechnology به سردبیری دکتر کیانوش خسروی  به عنوان “مجله منتخب”
  • انتخاب دکتر سعید دعایی به عنوان “استادیار برگزیده”
  • انتخاب محمد رضا امینی به عنوان “دانشجوی برگزیده” رشته علوم تغذیه

 

ضمن تبریک، برای این عزیزان آرزوی توفیقات روز افزون می نماییم.

فهرست