تفاهم نامه مشترک بین معاونت امور بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

درراستای سیاست های کلی نظام سلامت کشور، تفاهم نامه ای مابین معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در تاریخ سه شنبه 23 فروردین ماه 1401 منعقد شد.
در جلسه امضای تفاهم نامه که با حضور دکتر محمد رضا سهرابی معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر سید امیر محمد مرتضویان ریاست انستیتو و نمایندگان هر دو طرف برگزار شد، ابتدا دکتراب سهرابی بحث غذا را یکی از معضلات و مسایل اصلی دنیای امروز و قرن جدید هجری شمسی دانست و عنوان کرد: طبق آخرین یافته های علمی روز در کشور 60 درصد اضافه وزن و چاقی داریم که متاسفانه از تبعات آن دیابت رو به پیشرفت با ابتلای سنین پایین تر می باشد.
ایشان افزود: امضای این تفاهم نامه قدمی در جهت کم کردن بار بیماری ها و بالاخص بیماری های خاص از قبیل سرطان و … می باشد.
در ادامه این جلسه دکتر مرتضویان ضمن ابراز خشنودی از همکاری متقابل در برقراری نظام ارجاع تخصصی تغذیه، ابراز امیدواری کرد؛ با این تفاهم نامه زیر ساخت های لازم در جهت راه اندازی کلینیک مجازی ملی فراهم خواهد شد و انستیتو تحقیقات تغذیه ای به عنوان بانی کشوری ارایه رژیم های استاندارد، با استفاده از متخصصان متبهر و دریافت تعرفه های دولتی، جایگزین بسیار مناسبی برای کلینیک های سود جو و غیر علمی خواهد بود.
دریافت خدمات مشاوره تخصصی تغذیه و رژیم درمانی به مراجعه کنندگان مراکز خدمات سلامت به صورت حضوری، تلفنی و مجازی و همچنین دسترسی متخصصان تغذیه به سامانه جامع سیب و ثبت مشاوره های انجام شده در آن از مفاد این تفاهم نامه می باشد.

مطالب مشابه

فهرست