جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دکتر بهروز جنت، دکتر مجید حاجی فرجی، مهندس مجید شایسته، دکتر علیرضا مناقبی، مجید محمدخانی، دکتر حسن میرزاپور از فعالان حوزه غذا و تغذیه و دکتر هدایت حسینی مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی سه شنبه ۹۹/۶/۴ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در این جلسه دکتر رزاز فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه را مهم دانست و گفت: این طرح با ارتباط با صنایع غذایی و … که از لایحه های مختلف برخوردار است را انجام خواهیم داد و قرار است با برگزار جلسات و در صورت نیاز مکاتبات در راستای اجرای طرح نیز برگزار شود، چرا که سبک زندگی سالم هسته اولیه مرکزی ما قرار دارد.
وی در ادامه به امنیت غذایی اشاره کرد و بیان داشت: این مسئله به شدت از سوی سازمان ها و ارگان های مختلف موردتوجه قرار گرفته و ده ها متولی همچون مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، شورای عالی سلامت، فرهنگستان علوم پزشکی و وزارت جهادکشاورزی در این باره اعلام همکاری کردند.
گفتنی است، در جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه، فعالان این عرصه در خصوص چگونگی و نحوه اجرای طرح بحث و گفت و گو و همچنین تصمیماتی اتخاذ کردند.