درخشش نام اساتید انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

نام 8 نفر از اساتید و پژوهشگران انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در زمره پژوهشگران پراستناد 2 درصد جهان قرار گرفت. ضمن تبریک به پژوهشگران محترم، برایشان آرزوی سلامتی و توفق روز افزون داریم.

.
دکتر پروین میرمیران دکتر مرجان عجمی دکتر کیانوش خسروی
دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی دکتر آزیتا حکمت دوست دکتر رضا همایونفر
دکتر سیدمرضیه حسینی دکتر نسیم خورشیدیان

.

به گزارش روابط عمومی، فهرست 2025 دانشگاه استنفورد تحت عنوان پژوهشگران پراستناد ۲ درصد جهان منتشر شد.

در این ارزیابی، با تحلیل داده‌های پایگاه اسکوپوس بر اساس روش‌شناسی ویژه‌ای، پژوهشگران پراستناد برتر جهان در یک پایگاه اطلاعاتی شناسایی و معرفی می‌شوند.

روش‌شناسی ابداع شده، مبتنی بر مجموعه‌ای از سنجه‌ها برای ارزیابی تاثیر استنادی پژوهشگران در رشته‌ها و حوزه‌های علمی مختلف است.

فهرست