جلسه کار گروه الگوی مصرف مواد غذایی ذیل کمیته تدوین سند امنیت غذایی با حضور خانم دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتر اسکندر زند مشاور وزیر جهاد کشاورزی و دبیر کمیسیون تدوین سند ملی دانش بنیان کشاورزی و غذا، آقای دکتر خلج رئیس اسبق سازمان دامپزشکی، آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، آقای دکتر مرتضی عبداللهی دانشیار گروه تحقیقات تغذیه و مشاور حوزه تحقیقات و فناوری انستیتو و دانشکده، خانم دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی مدیر گروه تحقيقات سياستگذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه انستیتو و آقای دکتر سلطانی عضو هیئت علمی دانشگاه گرگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در این جلسه پس از بحث و بررسی دو الگوی غذایی مطلوب و پایدار2030، جمع بندی آن به همراه بررسی وضعیت موجود سواد تغذیه ای و وضعیت جهانی آن و همچنین ارائه اصول، چارچوب و شاخص های پیشنهادی آن به جلسه بعد کار گروه موکول شد.
در جلسه فوق وضعیت تجارب جهانی ، ذینفعان، اسناد و قوانین بالادستی مورد بررسی قرار گرفت و همچنین در زمینه الگوی غذایی سالم و پایدار و الزامات آن شامل:
الف : دستورالعمل های سلامت تغذیه ای و رژیم های غذایی پایدار
ب: تخصیص یارانه غذایی به اقشار کم درآمد جامعه
ج: سیاست های قیمت گذاری برای ترویج رژیم غذایی سالم تر
د: اجرای برنامه های آموزش تغذیه مدارس در کشورهای توسعه یافته
ه: راهکارهای اجرایی و ترویجی اصلاح الگوی غذایی، مباحثی مطرح شد.
لازم به ذکر است، جلسه بعدی کار گروه الگوی مصرف مواد غذایی در تاریخ 99/10/17 در انستیتو تغذیه برگزار می شود.