دومین جلسه ژورنال کلاب به همت انجمن علمی تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی و با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده برگزار شد.
این ژورنال کلاب با سخنرانی آقای امیر حسین عابدینی دانشجوی دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی در روز سه شنبه هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ در سالن رازی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد .
در این جلسه تاثیر فناوری چاپ سه بعدی بر شاخص های ایمنی در تولید برگر گیاهی مورد بررسی قرار گرفت.
به اطلاع می رساند جلسه بعدی در تاریخ دوشنبه ۲۱ خرداد ،ساعت ۱۱:۳۰ برگزار خواهد شد.