دکتر گلاله اصغری برنده جایزه دکتر شوشا شد

.

 

دکتر گلاله اصغری دانش آموخته دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان فردی که بیشترین خدمات ارزنده و مشاركت فعال را در مطالعات اپیدمیولوژی تغذیه و در حوزه دریافتهای غذایی جامعه و ارتباط آن با بیماری های غیر واگیر بخصوص غدد درون ریز مثل دیابت وچاقی ، موفق به دريافت جايزه سازمان بهداشت جهاني موسوم به شوشا در سال 2019 شد. به گزارش روابط عمومي دانشكده علوم تغذیه وصنایع غذایی، جایزه این فلوشیپ که حداکثر ۱۵ هزار فرانک سوئیس است، به فردی که سوابق علمی و اجرایی شاخصی در حوزه سلامت و علوم پزشکی داشته باشد، کمتر از ۳۵ سال داشته و مسلط به زبان انگلیسی باشد )ارایه مدرکIELTS  یا (TOEFL تعلق می­گیرد. دکتر گلاله اصغری  سال 1381 تحصیلات خود را در دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز ودر سال 1397 موفق به اخذ درجه دکتری گردید.  

فهرست