مدرسه پژوهشی در قالب برگزاری کارگاههای آموزشی با مشارکت کمیته پژوهشی دانشجویان و معاونت پژوهشی از تاریخ هشتم آبان 1396 طی یک دوره 4 ماهه آغاز به فعالیت نموده است. هدف از برگزاری این دوره یادگیری و آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی با مراحل مختلف تحقیق از جستجوی منابع علمی تا نگارش و ارائه پروپزال و مقاله میباشد. اولین دوره این کارگاه تحت عنوان “انتخاب عنوان بر اساس اولویت های تحقیقاتی در حوزه غذا و تغذیه “ با استقبال دانشجویان دو رشته تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید.
جهت اطلاع عموم برنامه کارگاههای این مدرسه در جدول زیر نمایش داده شده است:
عنوان کارگاه |
تاریخ |
ساعت |
مدرس |
انتخاب عنوان بر اساس اولویت های تحقیقاتی در حوزه غذا و تغذیه |
8/8/1396 |
10 تا 12 |
سرکارخانم دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی و آقای دکتر عزیزالله زرگران (اعضای هیات علمی گروه سیاستگذاری تغذیه) |
روش جستجوی منابع در بانک های اطلاعاتی مقدماتی |
15/8/1396 |
10 تا 12 |
دکتر مهدی مجرد (دکترای فناوری اطلاعات) |
روش جستجوی منابع در بانک های اطلاعاتی پیشرفته |
22/8/1396 |
10 تا 12 |
دکتر مهدی مجرد (دکترای فناوری اطلاعات) |
آشنایی با انواع مقالات علمی و اجزای یک مقاله علمی |
29/8/1396 |
10 تا 12 |
دکتر سوده رازقی (عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی) و غزاله اسلامیان(دانشجوی دکترای علوم تغذیه) |
آشنایی با انواع مطالعات علمی (بخش اول مطالعات غیرتجربی) |
6/9/1396 |
10 تا 12 |
دکتر حمید راسخی (عضو هیات علمی گروه تحقیقات تغذیه) |
آشنایی با انواع مطالعات علمی (بخش دوم مطالعات تجربی) |
13/9/1396 |
دکتر بهاره نیکویه (عضو هیات علمی گروه تحقیقات تغذیه) |
|
آشنایی با اجزای یک پیشنهادیه پژوهشی (پروپوزال) قسمت اول |
20/9/1396 |
10 تا 12 |
سرکارخانم دکتر مینو خلخالی زاویه (عضو محترم هیات علمی دانشکده فیزیوتراپی) |
آشنایی با اجزای یک پیشنهادیه پژوهشی (پروپوزال) قسمت دوم |
27/9/1396 |
10 تا 12 |
سرکارخانم دکتر مینو خلخالی زاویه(عضو محترم هیات علمی دانشکده فیزیوتراپی) |
آشنایی با مراحل ثبت پروپوزال در سامانه پژوهان |
4/10/1396 |
10 تا 12 |
رضا سبحانی(دانشجوی دکترای سیاست های غذا و تغذیه)- دکتر رضازاده |
انتخاب مجله مناسب و نحوه ارسال(Submit) مقاله |
11/10/1396 |
10 تا 12 |
دکتر آرزو رضازاده |